Turtingiausias savivaldos politikas – klaipėdietis V. Dambrauskas

Tarp savivaldos politikų didžiausią turtą deklaravo Klaipėdos miesto tarybos narys „valstietis“ Vidmantas Dambrauskas, jo turto vertė pernai siekė 19,4 mln. eurų, rodo trečiadienį Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) paskelbti duomenys.

V. Dambrauskas yra uostamiesčio Birių krovinių terminalo generalinis direktorius.

Antrasis sąraše – Klaipėdos rajono tarybos narys konservatorius Jonas Dumašius, deklaravęs 5,1 mln. eurų turtą.

Trečiasis – Klaipėdos miesto tarybos narys, konservatorius Aidas Kaveckis, kurio turto vertė siekė 4,9 mln. eurų.

Deklaracijas visi jie teikė pirmą kartą ar po kelerių metų pertraukos.

Tarp tarybų milijonierių – 4,8 mln. eurų turtą deklaravęs Biržų tarybos narys, Lietuvių tautininkų ir respublikonų sąjungos atstovas Valdemaras Valkiūnas, taip pat Kauno meras ir abu taryboje esantys jo sūnūs: 3,5 mln. eurų turto deklaravo Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, jo sūnus Dainius Matijošaitis – 2,9 mln. eurų, Šarūnas Matijošaitis – 2,3 mln. eurų.

Beveik 1,4 mln. eurų deklaravo Vilniaus tarybos narys, „Laisvės ir teisingumo“ atstovas Artūras Zuokas, 1,2 mln. eurų – Druskininkų meras Ričardas Malinauskas. Jų turtas, palyginti su 2018 metais, reikšmingai nepakito.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saulius

saulius portretas
Normalus bičas,buvęs klasiokas.kad ir pralobo,nosies neužrietė.pamatęs visada pasisveikins ir pabendraus...

Kas dieną apie opozicijos turtinguosius

Kas dieną apie opozicijos turtinguosius portretas
Ar tas Vidmantas Dambrauskas, savo darbu Taryboje pelnės daugelio miestiečių pagarbą, yra kažkiek skolingas? VMI, "Klaipėdos" dienraščiui, miesto Tarybos daugumai??? Ar Dambrausko, Tumo antrosios pusės - žmonos- yra savivaldybės viešųjų įstaigų vieno festivalio direktorės, kaip mero antroji žmona Grubliauskienė? Ar šių turtingų politikos naujokų žmonos išgerinėja, leidžia laiką restoranuose, skriaudžia miestiečius? Kur problema, ponai ? Gal pamiršote Tarybos narių A. Boso, R, Taraškevičiaus , K. Vaišvilos milijonus/?Kodėl apie juo nė "mur-mur"? Tik vieno tenoriu, kad sekančioje Taryboje dirbtų šitie kompetentingi naujokai, kad Ligita Girskienė patektų į seimą, o netipiniai( padorūs) konservatoriai, tokie kaip Kaveckis, Bagdonas dirbtų su LVŽS kartu. Gražaus savaitgalio, būtinai lankykitės restorane Pepper Grey. Jame .net Gitanas Nausėda apsilanko. Jei Prezidento gal nesutiksite, bet tai mūsų mero ir jo šeimos pamėgtas restorans. Beje, virtuvė puiki.

Istorija ir interesai

Istorija ir interesai  portretas
Puolimas prieš Dambrauską įsivažiuoja... Reklamos dienraštyje jo verslai neužsisako, taigi, viskas logiška. Praėjo metai, jokio intereso, jokios naudos Vidmantas Dambrauskas neturi, nesiruošia savo turtų didinti Tarybos darbe sąskaita... Skirtingai nuo kitų, kurie visada ateidavo pasigausinti savo turto!. Galiu oriminti toki Kaziuką Vaišvilą, liberalų sąraše, kuris stebėtinai pigiai įsigijo seną vandentiekio bokštą Dangės pakrantėje su sklypu, ir po vienos kadenecijos NIEKO GERO miestui nenuveikęs , šiai dienai toje Dangės pakrantvėje pristatė namų, kotedžų tiek, kad iki gyvenimo pabaigos užteks kelių santuokų vaikams ir anūkams. Buvo anuomet Taryboje toks kuklus tykutis Mindaugas Žilius iš DPartijos. Jis šiai dienai triūsa užvaldęs VISŲ miestiečių parką su savo "KarKar ' verslu... Darykit išvadas, ponai. Ir kuo geriausios sėkmės šios Tarybos veikliems turtingiems žmonėms Dambrauskui, Tumai, Kaveckiui... Jie be intereso.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių