Uostamiesčio moksleivius kviečia į nemokamas plaukimo treniruotes

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras kviečia jaunuosius klaipėdiečius dalyvauti mokymo plaukti programos „Išmok plaukti ir saugiai elgtis vandenyje“ antrajame etape.

Nemokamos plaukimo treniruotės bus skirtos dvejų amžiaus kategorijų vaikams: 1-4 klasių ir 5-8 klasių moksleiviams. Ketinama priimti iki 200 moksleivių.

„Tiek pat moksleivių profesionalūs plaukimo treneriai plaukti mokė ir vasarą. Norinčių išmokti plaukti antplūdis buvo didžiulis, todėl treniruotes tęsiame toliau. Šiais mokslo metais Klaipėdos m. visuomenės biuras visose uostamiesčio bendrojo lavinimo mokyklose atliks labai išsamias apklausas, kurios padės atskleisti ne tik, kaip mažieji klaipėdiečiai moka plaukti, bet ir prisidės aiškinantis, koks yra baseinų Klaipėdoje poreikis“, - pasakojo Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro vadovė Jūratė Grubliauskienė.

Užsiėmimai vyks nuo rugsėjo 23 iki spalio 14 dienos „Gintaro“ sporto centre. Ši veikla organizuojama pagal Klaipėdos m. savivaldybės specialiąją visuomenės sveikatos rėmimo programą.

Registracija vykdoma telefonu: 846 410 953.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
priskambinus nurodomas kitas telefonas, kuriuo irgi sunku priskambinti. TAČIAU BUVAU ATKAKLI, PRISKAMBINTI MAN PASISEKĖ- GAVAU šį šansą.

Mes irgi norim

Mes irgi norim portretas
Pritariu Noriu. Skambinu nuo 9 val. ryto, niekas nekelia, jungiasi faksas. kaip tam vienuolikameciui dabar paaiskinti, kad tetos ir dedes meluoja visame kame, Tai taip ir auginame ateities kartas, o po to skundziames kad jaunimas degraduoja !!!! :D

Noriu

Noriu portretas
Nurodytu telefonu - niekas nekelia ragelio, tai kam tada i laikrasti straipsnio publikuoti???? Absurdas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių