V. Grubliauskas ramino klaipėdiečius: mieste kilęs gaisras – ne diversija

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas šeštadienį socialinio tinklo paskyroje kreipėsi į klaipėdiečius dėl mieste kilusio gaisro ir patikino, kad tai tik eilinė situacija, dėl kurios nereikia kelti panikos.

„Noriu nuraminti klaipėdiečius, kad internete pasklidę vaizdai apie gaisrą Klaipėdoje sukėlė rimtą susirūpinimą. Galiu užtikrinti, kad ši situacija tikrai nekelia kokios nors grėsmės ar pavojaus ir tikrai nėra jokia diversija. Taip, ryte apie 10 val., įmonės „Grigeo Klaipėda“ teritorijoje Nemuno g. 2, atliekant technologinius darbus sugedo ir užsidegė vienas iš įrenginių, kurie filtruoja dūmus. Tad trumpą laiką apie 20–30 min. buvo išmetami nefiltruoti dūmai, bet situacija buvo operatyviai suvaldyta ir kokio nors pavojaus ar grėsmės klaipėdiečiams nėra“, – patikino Klaipėdos meras.

Į incidento vietą operatyviai atvyko PGT Klaipėdos valdybos pareigūnai, atvyko ir aplinkosaugininkai, kurie iš išsiaiškins incidento priežastis bei pateiks gerokai tikslesnę ir išsamesnę informaciją.

„O dabar – šilto ir ramaus visiems mums savaitgalio, nors ir su didžiuliu nerimu sekant dramatiškus įvykius Ukrainoje ir žinoma ypač Kijeve. Slava Ukraini - Herojam Slava!“, – palaikymą ukrainiečiams reiškė V.Grubliaukas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joze

Joze portretas
Ne, ne. Cia simtas procentu-rusai puola

Normalus

Normalus portretas
Gerkit vaistu nuo fobiju!Vel visur putino diversantai vaidenasi.

geras

geras portretas
pastebejimas kiodel ta rusiska parduotuve mere reklamuoja autobusu parkas ?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių