Pereiti į pagrindinį turinį

Vairuotojams trukdo stovinčios mašinos

2016-08-03 02:00

Panevėžio gatvėje sustatyti automobiliai erzina kai kuriuos vairuotojus. Pasak jų, dėl palei šaligatvį paliktų transporto priemonių sudėtinga įveikti šią gatvės dalį.

rautas: Panevėžio gatvėje vakarais paliekama daug mašinų. rautas: Panevėžio gatvėje vakarais paliekama daug mašinų.

"Važiuoji ir nežinai, ar sėkmingai įveiksi gatvę. Dėl šonuose sustatytų mašinų sunkiai prasilenkia du automobiliai. Šia gatve dar važiuoja 18-ojo maršruto autobusas. Jam prasilenkti apskritai sudėtinga. Galėtų bent kiek apriboti stovėjimą", – teigė Panevėžio gatvės pabaigoje gyvenantis Rimas.

Pasak klaipėdiečių, suprantama, kad žmonės mašinas gatvėse palieka ne šiaip sau – daugiabučių namų kiemuose trūksta vietos.

Tačiau vyras atkreipė dėmesį, kad šalia Panevėžio gatvės yra daug pievų. Jas galima būtų išasfaltuoti ir įrengti stovėjimo aikštelių.

"Tada nebekiltų jokių problemų", – dėstė klaipėdietis.

Anot vyro, šioje gatvėje pasitaiko ir pavojingų situacijų. Būna, kad į kelią pro automobilius staiga išbėga koks nors gyvūnas. Jo vairuotojai nemato.

"Man kartą taip išbėgo katinas. Vos spėjau sustabdyti. Gaila, jei būčiau sužalojęs. O kas, jei tai būtų vaikas?" – klausė klaipėdietis.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad prieš porą metų buvo vertinama situacija Panevėžio gatvėje ir spręsta, ką daryti. Tačiau tada apsispręsta neuždrausti statyti mašinų.

"Eismas ten intensyvus, bet tarp mašinų išlaviruoti galima. Dažniausiai, jei gatvė tampa plati, žmonės pradeda prašyti greičio slopinimo kalnelių, nes vairuotojai, vairuojantys BMW, pradeda lakstyti", – dėstė direktorius.

L.Dūda žadėjo dar kartą peržiūrėti situaciją Panevėžio gatvėje.

"Gal kokį ženklą pastatysime. Tačiau tada atbėgs gyventojai ir piktinsis, kad nėra kur statyti mašinų. Yra dvi medalio pusės", – komentavo vadovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų