Žmonės sunerimę: Palangoje toliau šiurpina pėdkelnių mėgėjas

Žmonės sunerimę – po Palangą vaikštinėja vien moteriškas pėdkelnes dėvintis vyras. Didžiausią siaubą vietiniams kelia tai, kad peršviečiamomis pėdkelnėmis vyriškis šmirinėja aplink mokyklą. Nuogaliai jau vaikštinėja ir po Klaipėdą.

Jau pakeitė pėdkelnes

Keistuolį pastebėjusi palangiškė dienraščiui pasakojo, kad vyro elgesys kelia labai rimtų abejonių.

„Pirma, man nepasirodė, kad tai jaunuolis, man jis veikiau priminė pusamžį vyrą. Antra, jis tikrai dėvėjo moteriškas pėdkelnes, ne kokį triko ar sportines kelnes. Tuo esu visiškai tikra. Vieną dieną jis užfiksuotas juodomis, o kitą dieną – jau tamsiai raudonos spalvos pėdkelnėmis“, – dienraščiui pasakojo palangiškė.

Taip keistai apsirengusį vyrą, kuris dažnai miesto gatvėmis vaikštinėja stumdamas dviratį, vietiniai pastebėjo dar savaitės pradžioje.

„Antradienį jį pavyko nufotografuoti. Baisu tai, kad jis pasipainiojo nepilnametėms ant kelio, jos ėjo į mokyklą“, – pasakojo moteris.

Maršrutas – mokyklos link?

Vyriškis viešumoje pasirodo apie pusę aštuonių ryto.

„Kaip tik tuo metu, kai vaikai eina į mokyklą. Jis dar pasitrina gal iki pusės devynių“, – tikino moteris.

Vyras pastebėtas judantis S. Nėries, Smilčių, Gintaro, Maironio gatvėmis.

„Kaip tik tomis, kurios apjuosia Palangos senąją gimnaziją, esančią Maironio gatvėje. Apėjęs mokyklą ratu, jis atsisėdo priešais mokyklos langus ant suoliuko. Tai yra baisu, vaikai tikrai galėjo jį matyti“, – pasakojo palangiškė.

Vyras pastebėtas stoviniuojantis ir ant tiltelio per Rąžę.

„Jį jau matė vaikštinėjusi pora, kuri skubiai suko tolyn nuo jo, pastebėjo ir dviratininkas, kuris vos nenuvirto nuo dviračio. Net dvi pensininkės matė. Nesuprantu, kodėl policija jo nemato?“ – klausė gyventoja.

Tarpkojo nedengė

Vyras visuomet dėvėjo kepurėlę su snapeliu ir dar gobtuvą, pusę veido dengė aukštai pakeltas šalikas arba skara. Net ir nešviečiant saulei, dėvėjo akinius nuo saulės.

Tik apatinė kūno dalis atrodė nepridengta.

„Ten viskas persišviečia. Iš priekio puikiai matėsi juodas, apžėlęs tarpkojis. Šis vyras nedėvi po pėdkelnėmis jokių apatinių, taip ir vaikšto po miestą. Tai yra nenormalu. Išvydęs praeivius, jis atsisuka priekiu, tik stengiasi veidą pridengti. Pavyzdžiui, ima gerti vandenį iš buteliuko“, – šiurpo moteris.

Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas žino apie keistą pilietį, tačiau kol kas nėra aišku, ar jis pažeidžia kokias nors tvarkas.

„Už lyties organų demonstravimą yra atsakomybė. O jei jis eina ir viskas matyti, galima traktuoti kaip viešosios tvarkos pažeidimą. Na, negalima vaikštinėti taip, kaip Dievas sukūrė. Neįprasta situacija. Jei eitų dėvėdamas sijoną, niekas neklaustų, juk nematytų nieko“, – tikino A. Budginas.

Į miestą – be rūbų

Nuogalių žmonės regi ne tik Palangoje, bet ir uostamiestyje.

Žardės mikrorajone praeivius šokiravo nuogutėlis pilietis, žingsniuojantis gatve be jokio rūbo.

Tądien buvo vos septyni laipsniai šilumos. Pusamžis vyriškis ryžtingai traukė perėjos link dėvėdamas tik batus.

Vyriškio niekas neužgauliojo, nevarstė piktais žvilgsniais.

Klaipėdiečiai emocijas liejo tik internete, pasklidus nuogo klaipėdiečio nuotraukai socialiniame tinkle.



NAUJAUSI KOMENTARAI

M

M portretas
O jus merginos, galite su pedkelnemis vaikscioti, patogu, o kodel vyras negali, jei jam patinka? Svarbu lytinius organus po kelnaitem pasleptu, kad po teises pazeidimu nepatektu, ir viskas. Nemazai vyru sportuoja su moteriskomis timpomis, sportine apranga, nes tiesiog patogiau. Jei jums patogu, kodel kitiems negalima?

Internautas

Internautas portretas
Žmonės galėtų prieit, paprotint vyriškį, kad negerai gal daro, gal bent triūsikus kokius te užsideda po tom pėdkelnėm. Dabar internete klaviatūrų kariauna susirinkus komentuoja. x)

Kodėl tik pasipiktinimas ir nei vieno pareiškimo

Kodėl tik pasipiktinimas ir nei vieno pareiškimo portretas
Kas kvietė policiją? Jums juokinga, kai aplink mokyklą tai vyksta?
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių