Aplinkosaugininkus iškvietė kaimynui, bet dėl netvarkomų nuotekų įkliuvo pats

  • Teksto dydis:

Aplinkos apsaugos departamento Šilutės aplinkos apsaugos inspekcijos pareigūnai gavo asmens skundą, kad iš kaimynui priklausančio lauko tualeto sklinda blogas kvapas. Aplinkosaugininkai pažeidimą tikrai nustatė. Tik paaiškėjo, kad nuotekų netvarko ne kaimynas, o pats pranešimo autorius.

Atvykę į nurodytą vietą viename Saugų seniūnijos kaime, aplinkos apsaugos pareigūnai taršos nenustatė: lauko tualeto vieta atitinka reikalavimus, duobė buvo neperpildyta ir sandari, blogas kvapas taip pat nesklido.

Vis dėlto, toliau nagrinėjant skundą, paaiškėjo, kad pranešėjas vandenį buičiai ima iš bendrovės „Šilutės vandenys“, bet bendrovei nuotekų tvarkyti neperduoda. „Be to, nevalytos nuotekos iš rezervuaro buvo pumpuojamos į buitinių atliekų komposto duobę, todėl kieme ne tik sklido smarvė, bet ir buvo teršiama aplinka“, – sakė Šilutės pareigūnė Sidona Vindžigelskienė.

Už aplinkos teršimą nuotekomis asmeniui gresia 60–300 eurų bauda, taip pat duotas nurodymas sudaryti sutartį su „Šilutės vandenimis“ dėl nuotekų išvežimo ir tvarkymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aaaaa cha cha cha

Aaaaa cha cha cha portretas
Skundiku ir piktu žmogu Tauta

jo

jo portretas
na mes lietuviai esam nuo seno skundiku tauta,net posakis yra kad lietuvis dziaugiasi kai dega kaimyno tvartas,bet si syki skundikui nepasiseke taip ir reikia....

:)))

:))) portretas
reikejo kast gilesne...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių