Dėl neatsargumo dviejų mėnesių dukrai gyvybę atėmusi motina nuteista lygtine bausme

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apylinkės teismas trečiadienį skyrė lygtinę vienerių metų laisvės atėmimo bausmę savo dviejų mėnesių dukros gyvybę dėl neatsargumo atėmusiai motinai.

Kaip pranešė teismas, moters bausmės vykdymas atidėtas pusantrų metų laikotarpiui. Ji taip pat įpareigota per tris mėnesius pradėti dirbti ar registruotis užimtumo tarnyboje, bausmės vykdymo atidėjimo laikotarpiu neišvykti už gyvenamo miesto ribų be jos priežiūrą vykdančios institucijos leidimo ir dalyvauti elgesio pataisos programoje.

Bylos duomenimis, motina vieną vakarą paguldė savo naujagimę į vaikišką lovytę ir išgėrusi alkoholio užmigo. Naktį mergaitė užduso skrandžio turiniu ir mirė.

Pabudusi motina pamatė mirusį kūdikį, išsigandusi pabėgo iš namų ir dėl patirto šoko niekam nesakė apie nelaimę. Mergaitės kūnas bute buvo rastas tik po maždaug dešimties dienų.

Skirdamas bausmę teismas atsižvelgė į tai, kad moteris anksčiau nebuvo teista o nusikaltimą padarė dėl neatsargumo, tačiau apsvaigusi nuo alkoholio, taip pat į tai, jog ji niekur nedirba. Ji savo kaltę pripažino ir gailėjosi.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo gali būti skundžiamas apeliacine tvarka Klaipėdos apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cia baisiau uz karona,

cia baisiau uz karona, portretas
Tokios tos motinos geria,narkotikai,protelis miega,motinos inkstitas miegas,zombes,pasiziuru gyvunijos pasauli,ten gyvunai uz savo vaika gyvybe praranda,bet vistiek kovoja ozmonija viskam abejingi ,ika pavirto zmonija dauguma,neber nieko svento,tik pinigai,narkotikai,gerimai,paleistuvistes, o dar nori iteisinti narkotikus nors ir maza kieki bet kiekviena diena tai jau nebejuokinga,zmoniu -isnikymas,

Anonimas

Anonimas portretas
nėra ką ir pasakyti po tokio nuosprendžio už šuns nugalabijimą daugiau duoda

Kopustas.

Kopustas. portretas
Lietuvai turetu buti Baisi Geda turet tokius teismus ir tokios Slykscius nuospriandzius. GEDA.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių