Dėl pamesto pažymėjimo – bėdos: nusikaltėliai dokumentu pasinaudojo nusikaltimui įvykdyti

Prieš kelerius metus praradęs asmens dokumentą vaikinas sulaukė netikėtos ir labai nemalonios žinios – kažkas pasinaudojo juo nusikaltimui įvykdyti.

Trečiadienį į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi 24 metų jaunuolis ir pranešė įtariantis, kad jo vardu Telšiuose veikė nesąžiningi žmonės.

Išvakarėse per socialinio tinklo paskyrą jį pasiekė žinutė, kurioje pranešama, kad jo vardu kažkoks asmuo išsinuomojo automobilį.

Vaikinas tikino pareigūnus, kad tikrai nebuvo Telšiuose ir mašinos nenuomojo. Gali būti, kad kažkas pasinaudojo jo prieš kelerius metus prarastu vairuotojo pažymėjimu.

Kol kas nežinia, ar Žemaitijos sostinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl išnuomoto automobilio pagrobimo. Uostamiesčio pareigūnai dar neturi žinių, kokia tai buvo mašina, kokia jos vertė.

Gali būti, kad klaipėdiečių ir telšiškių tyrimai bus sujungti.

Aiškinantis transporto priemonės nuomos aplinkybes galbūt pavyks nustatyti, kas pateikė svetimą vairuotojo pažymėjimą.

Tai ne vienintelis atvejis, kai nusikaltimui panaudotas svetimas dokumentas, o jį praradęs asmuo apie tai nė nenutuokia. Būtent todėl policijos pareigūnai pataria apie dingusius dokumentus nedelsiant pranešti policijai. Taip jo teisėtas savininkas užsitikrina, kad vėliau nebus įtartas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kražių Skerdynė

Kražių Skerdynė portretas
Kai Kražių kolegija priims pirmąjį studentą, tada bus galima ir apie sostinės statusą pagalvoti.

apstšaukėliams

apstšaukėliams portretas
tikroji Žemaitijos sostinė Kražiai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių