Girtus vairuotojus padeda tramdyti ir praeiviai

Girtus vairuotojus, keliančius grėsmę aplinkiniams ir jiems patiems, tramdo ne tik policininkai, bet ir pilietiški žmonės bei šeimos nariai. Klaipėdoje policininkas ne darbo metu sekė ir sulaikė apsvaigusį vairuotoją.

Penktadienį, 20.45 val., uostamiesčio policijos pareigūnas Taikos prospekte, vienoje automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėjo, kaip automobilio „Toyota Avensis“ vairuotojas tapo avarijos kaltininku ir pabandė pabėgti iš įvykio vietos.

Visa tai matė darbą tądien baigęs policininkas. Jis šoko į savo automobilį ir leidosi paskui bėglį. Jį pavijo Liubeko gatvėje. Pareigūnas sulaikė vairuotoją ir pareikalavo sulaukti iškviesto policininkų ekipažo.

Atskubėję pareigūnai įsitikino, kad 57-erių vairuotojas tikrai neblaivus. Alkoholio matuoklis parodė 1,71 prom.

Šis vairuotojas penktadienio naktį leido policijos areštinėje.

Tos pačios dienos vakare, 19.14 val., Klaipėdos pakraštyje, Lanko gatvėje policininkai sustabdė „Volvo V50“. 50-metis šios mašinos vairuotojas nustebino girtumo rekordu. Matuoklis parodė 2,88 prom. Vyras taip pat buvo uždarytas į areštinę.

43-ejų moteris taip pat buvo smarkiai apgirtusi, kai penktadienį, apie 18.30 val., Palangoje bandė važiuoti savo „Mini Cooper“. Aikštelėje judėdama atbuline eiga ji atsitrenkė į „Volkswagen Tiguan“ ir šią mašiną apgadino. Policininkai konstatavo, kad moteris pasiekė sunkų girtumo laipsnį, matuoklis parodė 2,64 prom.

O Juodkrantėje ankstų penktadienio rytą, 7.22 val., policininkai vieno namo kieme užfiksavo 63 metų traktorių vairuoti bandžiusio vyro girtumą. Konstatuota, kad įvykio metu vyro girtumas siekė 2,06 prom. Jis buvo pirmas tądien į areštinę patekęs girtas vairuotojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Š

Š portretas
Pažystu servisu darbotojus kurie atimtos teisės jau apie dešimt metu jie vairoja po visa Lietuva ju nestabdo farai

Anonimas

Anonimas portretas
Girtuokliam baudų dydis nerūpi,ir teisiu vairuoti daugumą atvejų neturi,o jas praradę važiuos ir be jų.Veiksmingiausia pagalba už grotų su priverstiniu gydymu.Bet žmogaus teisės viską leidžia,bet nieko negali.Tai jau taip bus visada.Džiaukimės ką turim.

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Taip baudos per mažos ir už sunkų girtumą,kad visą likusi gyvenimą neatgautų teisių,nes jie daugiausia ir sukelia mirtinų avarijų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių