Gyventojai sunerimę: piromanas Klaipėdoje vėl pleškina šiukšliadėžes

Klaipėdos policininkai turės darbo – ieškoti piromano, kuris smaginasi padeginėdamas buitinių atliekų konteinerius. Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai nustatė, kad daugybė sukeltų gaisrų – padegėjo darbas.

Klaipėdoje atliekų konteineriai periodiškai liepsnojo iki praėjusių metų, kai nesveiką potraukį sukelti gaisrus turintis asmuo buvo nustatytas ir nubaustas.

Šį lapkritį plastikinės šiukšliadėžės liepsnojo keturias naktis.

Lapkričio 2 d. 2.37 val. ugniagesiai buvo iškviesti į Šilutės plentą prie 6-ojo namo. Ten degė trys konteineriai.

Po to ilgokai mieste buvo ramu. Lapkričio 13-ąją, po vidurnakčio, Kauno gatvės 39-ojo namo kieme vėl liepsnojo šiukšliadėžė. O po kelių minučių dar vienas konteineris degė Kauno gatvės 45 namo kieme.

Mažai abejonių, kad antrąją dėžę būtų padegęs kitas asmuo, laiko tarpas tarp šių gaisrų kaip tik toks, per kiek galima nubėgti iš pirmojo gaisro vietos iki antrojo.

Lapkričio 15-ąją 2.42 val., taip pat labai panašiu metu ir lapkričio 19-osios naktį degė šiukšlių konteineriai prie Šilutės plento 6-ojo namo.

Visi šie įvykiai rodo, kad vėl siautėja piromanas, ugniagesiai paprašė išaiškinti ir nubausti kaltininką.

Pareigūnams teks peržiūrėti ankstesnes bylas ir patikrinti, ką veikia anksčiau ilgą laiką miesto šiukšliadėžes deginęs asmuo.

Neatmetama tikimybė, kad tai – to paties žmogaus darbas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Simonaitytės g. Prie maximos jau virš mėnesio padegta ir vis dar nesutvarkyta šiukšliadėžė. Pastatytos papildomos 5ar 6, užima vietą papildomą, nėra grįžus kur automobilio pastatyti. Darykit kažką, arba tvarkykit šiukšlinę, arba didinkit vietas automobiliams pasistatyt.

Lana22

Lana22 portretas
Aš ieškau vyro už atvirus santykius! Su manimi galite susisiekti per šį portаlą - www.pc.tc/Lana22

ach

ach portretas
iki dzūkų dar toli - pas juos ir į gylį degė... neišdegs. Už kelis konteinerius su fejerverkais ES finansavimo ekologijai gerinti nebus... yra geresnių verslo planų?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių