Į atokią sodybą įsibrovę plėšikai apvogė senolę: grobį išleido alkoholiui

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities VPK Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, kartu su Skuodo rajono policijos komisariato pareigūnais, nustatė ir sulaikė tris asmenis įtariamus š. m. balandžio mėn. apiplėšusius senyvą Skuodo rajono gyventoją.

Šių metų balandžio 6 d. naktį, 1987 m. ir 1990 m. gimę, ne kartą už vagystes ir kitus nusikaltimus teisti vyrai, bei 1990 m. gimusi, neteista, iki šiol tik už administracinius nusižengimus bausta Skuodo rajono gyventoja, kaip įtariama, užsuko į atokią, miškų apsuptą sodybą, kurioje gyveno 1938 m. gimusi moteris. Įtariamieji, kurie neslepia, jog tą naktį buvo vartoję alkoholinių gėrimų, akmeniu išdaužė pirmojo aukšto langą, bei pateko į namo vidų. Užlipę į antrąjį namo aukštą, du vyrai įtariami sumušę iš miegų išbudintą senjorę, bei pagrobę 250 eurų grynų pinigų ir aukso žiedą. Įtariama, jog sprukdami įtariamieji taip pat pačiupo ir greta senjorės lovos buvusį mobiliojo ryšio telefoną – pastarąjį išmetė lauke, jog moteris negalėtų išsikviesti pagalbos.

Pareigūnams puikiai pažįstami įtariamieji savo kaltę pripažįsta ir neslepia, jog pasisavintus pinigus per porą dienų išleido alkoholiniams gėrimams bei užkandžiams.

1987 m. ir 1990 m. gimusiems vyrams pareikšti įtarimai pagal LR BK 180 str. 2 d. Jiems skirtos kardomosios priemonės – pasižadėjimas neišvykti bei nurodymas nebendrauti tarpusavyje.

Už plėšimą įtariamiesiems gali grėsti laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aa

Aa portretas
Augau kaime tarybiniais laikais, nebuvo plėšimų, užpuolimų, kaip ir kaip koneveiktu tuos laikus, vietoj spynos šluota stovėdavo prie durų, dabar kaime gyvent vyresniam žmogui tolygu savižudybei.

T

T portretas
Tai kodel prezidentas nekeicia istatymu jei grybauskaite taip sudirbo viska

Kirvis

Kirvis portretas
Nuo musu istatymu siurpas ima. Kazkokie siuksles isiverzia i svetimus namus, sumusa ir apiplesia seimininke, ir uz tai nera uzdaromi i kamera... Darosi baisu gyventi toje arabu okupuojamoje salyje.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių