Išpuolis Klaipėdos rajone: užsieniečio vairuotojo pavėžėti priimtas keleivis padegė automobilį

Klaipėdos rajone trečiadienio vakarą sudegė automobilis BMW – jį padegė užsieniečio vairuotojo pavėžėti priimtas keleivis.

Kaip skelbia Policijos departamentas, apie 19 val., Klaipėdos rajone, Klaipėdos plente, automobilių stovėjimo aikštelėje, prie 27 metų vyro priėjo du nepažįstami asmenys ir paprašė pavėžėti.

„Į Lietuvą verslo reikalais atvykęs užsienio šalies pilietis sustojo parūkyti, tokia pirminė informacija“, – BNS ketvirtadienį sakė Klaipėdos apskrities policijos atstovė Andromeda Grauslienė.

Važiuojant link Šaipių kaimo, vienas iš asmenų grasino vairuotojui, o sustojus liepė išlipti ir padegė jam priklausantį automobilį BMW.

Įtariamieji nustatomi, nuostolis tikslinamas. Surinkta medžiaga dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu. Pasak policijos atstovės, dėl šio įvykio policija pradeda ikiteisminį tyrimą. Bus atliktas sudegusios mašinos ekspertizė, apklaustas nukentėjusysis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas skelbia, kad 19.45 val. buvo gautas pranešimas, kad kelio Palanga–Klaipėda 26 kilometre dega mašina.

Atvykus ugniagesiams, automobilis „BMW 530“ degė atvira liepsna.

Per gaisrą išdegė visos degios automobilio dalys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TV PAGALBA

TV PAGALBA portretas
Mes pries autostopus.

:|

:| portretas
Anonimo IP adresą, ir anonimas taps vatiniu.

gal gal

gal gal portretas
kacapas vairuotojas, gal putino nuotrauka pasikabines
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių