Jaunuolį bandė ištraukti iš mašinos

Ne kartą teisti klaipėdiečiai bandė apiplėšti prieš vidurnaktį savo automobilyje sėdėjusį vaikiną. Jaunuolis apsigynė, o nusikaltėliai po poros valandų atsidūrė už grotų.

Ketvirtadienį po vidurnakčio Klaipėdos policija gavo pranešimą apie incidentą Debreceno gatvėje.

Prieš pat 24 val. prie vieno Debreceno g. namo stovėjusiame automobilyje "Škoda" sėdėjo 24 metų vaikinas.

Prie mašinos priėjo du nepažįstami vyrai, atidarė automobilio dureles ir paprašė cigaretės bei 10 eurų.

Jaunuolis nesiruošė šelpti nepažįstamųjų ir kaipmat sulaukė smūgių. Abu vyrai ėmė jį spardyti ir tempti iš mašinos. Gindamasis nuo užpuolikų jis jautė, kaip suplyšo jo striukė.

Nieko nepešę nusikaltėliai nuėjo, bet prieš tai vienas jų dar spyrė į automobilį ir sulankstė mašinos priekį.

Nukentėjusysis apie tai pranešė policijai ir apibūdino užpuolikus. Įtariamųjų apibūdinimas pasiekė naktį mieste budėjusius pareigūnus.

Apie 2.30 val. policijos patruliai ties Debreceno ir Gedminų g. sankryža sulaikė 23 ir 40 metų įtariamuosius. Nukentėjusysis juos atpažino. Paaiškėjo, kad tai – ne kartą teisti klaipėdiečiai. Naktį jie praleido areštinėje.

Gali būti, kad už grotų smurtautojai už šį nusikaltimą nebus pasiųsti. Pastaruoju metu laisvės atėmimo bausmė už tokią veiką skiriama itin retai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintui

Gintui portretas
Tu asilas Gintai ir asilams ataskaitos ką daryti niekas neduoda,bet debilas tu kaip reta ,matyt žole parukes asilų vaidini

gintas

gintas portretas
a ko jis sedejo toj masinoj pries vidurnakti? ko namo nejo? gal su zmona susipykes buvo? bet kam tada sedet masinoj? o gal zole ruke? uztat tie ir paprase cigaretes su zole...

tomas

tomas portretas
Labai teisingos komentatorių pastabos: palaukime, kol padarys vertą dėmesio nusikaltimą.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių