„Kar kar“ parke susižalojęs paauglys atsidūrė reanimacijoje

Klaipėdiečių nuo seno pamėgtame Poilsio parke – skaudi nelaimė. Čia įsikūrusiuose nuotykių ir laipynių atrakcionuose sunkiai susižalojo nepilnametis vaikinas, kuris atsidūrė ligoninės reanimacijos palatoje.

Klaipėdiečių nuo seno pamėgtame Poilsio parke – skaudi nelaimė. Čia įsikūrusiuose nuotykių ir laipynių atrakcionuose sunkiai susižalojo nepilnametis vaikinas, kuris atsidūrė ligoninės reanimacijos palatoje.

Nelaimė įvyko ketvirtadienio vakarą – apie 21.40 val. 17-metis klaipėdietis R. nukrito nuo penkių ar šešių metrų aukščio laipynės ir greitosios pagalbos automobiliu buvo skubiai išgabentas į ligoninę.

Vaikinas po paros dar tebebuvo gydomas Reanimacijos skyriuje.

Uostamiesčio Vaikų ligoninėje jam diagnozuotas dešinės rankos lūžis bei krūtininės stuburo dalies aštuntojo slankstelio lūžimas. Klaipėdiečio ranka buvo operuota ir sutvirtinta metaliniais įtvarais.

R. medikus tikino pats esąs kaltas, nes tinkamai neįtvirtino karabino. Taip vadinama tam tikros konstrukcijos žiedinė sąsaga, skirta greitai ir patikimai prie ko nors prisikabinti.
Tokius daiktus paprastai naudoja alpinistai ar ugniagesiai.

Vaikinas pasakojo, jog krisdamas išgirdo, kaip atsisegė apsaugos įrenginys, ir suprato, kad nebuvo jo gerai užsegęs.

Šiuo metu atostogaujantis bendrovės "KAR KAR nuotykių parkas" vadovas Mindaugas Žilys teigė apie įvykį iš darbuotojų sužinojęs telefonu. Jam buvo pranešta, kad traumą patyrė nepilnametis bendrovės darbuotojas, čia dirbantis instruktoriumi.

17-metis atėjo prieš darbo pabaigą ir panoro pats papramogauti, tačiau buvo nepakankamai atsargus. Tuo metu laipynių parke dirbę darbuotojai leido kolegai palaipioti.

"Jokio kriminalo čia nėra. Mes bendrovės viduje atliekame tyrimą", – teigė M.Žilys.

Uostamiesčio 1-ojo policijos komisariato Viešosios policijos pareigūnai taip pat aiškinasi įvykio aplinkybes, ikiteisminis tyrimas dėl incidento kol kas nepradėtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigis

Taigis portretas
Nors pažeidimai iš darbdavio akyvaizdūs darbo saugoje, liberastui žyliui net plaukas nenukris dėl šios nelaimės. Pas mus gi jei esi liberastas - tai gali gi bet ką daryti - vogti, plėšti visuomeninį turtą, nesilaikyti jokių taisyklių. Svarbu kad būtum liberastų nusikaltėlių gaujos nariu ir į bendrą obščiaką "dolkę" mokėti....

pritariu

pritariu portretas
Klaipėdiečio komentarams. O ta "liberalų liberalo" rašliava , tai kliedesys. Vis labiau imu abejoti jo sveiku protu :) Kiekvienas laimę supranta savaip ir partinė priklausomybė čia ne prie ko . Man pvz. - laimingas tas, kuris nuolat pastebi savo klaidas ir nuolat stengiasi jų atrasti; toks žmogus pasieks tobulybę. Deja , Klaipėdos „valdantieji „savo klaidų nepastebi , o ir kritikuoti jų negalima :) Tai apie kokią liberalų „ laimę“ ir atsakomybę už savo gyvenimą galima kalbėti ?

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Dekoju uz atsakyma.Nevadinsiu tamstos nevykeliu ar kitaip,nes nepazistu.Kol atradau laiko prieiti prie kompiuterio(negalejau nes dirbau) jums jau beliko karaliauti 585 paros.Ir kaip jau rasiau,esu isitikines,kad liberalai negali buti laimingi,nes jie labai daug padare blogo kitiems.Taip pat matosi, kad artejant rinkimams darosi negeri dalykai su liberaliskais nervais.Sveikata ir nervus reiketu pasaugoti, ju nenusipirksite uz jokius atkatus.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių