Klaipėdietė konteineryje ieškojo raktų, tačiau įstrigo pati

Sunku sugalvoti nemalonesnę situaciją nei ta, į kurią ketvirtadienį ryte pakliuvo viena klaipėdietė.

Moteris po 9 val. nešė šiukšles į požeminį buitinių atliekų konteinerį.

Taip atsitiko, kad kartu su šiukšlėmis į konteinerio rezervuarą įkrito jos buto raktai.

Klaipėdietė nesugalvojo kito būdo juos ištraukti, kaip tik pačiai įsiropšti vidun ir susirasti raktus.

Bet ji nė neįtarė, kad įlipti bus lengviau nei išsiropšti.

Teko kviesti ugniagesius. Gelbėtojai nuleido į konteinerį glaustines kopėčias, jomis moteris išlipo sveika ir nesusižeidusi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labai gera tema pradeta

labai gera tema pradeta portretas
Apie konteinerius, ypač kurie turtingesnių būstų savininkų rajonuose, trainiojasi budrūs žmogiukai dar nuo saulės patekėjimo meto. Yra tokių, kurie už išmatamų šiukšlių turinio analizę gauna algas. Iš to, kokios pakuotės išmetamos galima nesunkiai prognozuoti, kokios prekės paklausesnėsir skatinti jų gamybą, taip pat surenkami duomenys ir apie gyventojus, kartais pasirenkama rinkti informaciją apie konkrečius gyventojus, kartais skaičiuojama, kiek apytikriai suvartojama alkoholio ir kokio bei kur pagal išmetamus butelius. Kita įdomi tema - turtuoliai, susirgę gobšumo liga, jie maitinasi iš konteinerių, randa ten aprangą, rakandus, avalynę, baldų dalis ir taip toliau, jie viską tempia ar į namus, ar į kokius turimus sandėliukus, kolekcionuoja senienas, šiukšlynuose rastus buitinius prietaisus, virtuvės rakandus, kitką. Tai yra liga, sutrikimas, žmogus ima nieko nebepirkti, krauna pinigus, jų neleidžia visai, viską susiranda atmatose, jomis minta net nežiūrėdamas, kad užsikrečia ligom.

Klausimas

Klausimas portretas
Raktai nesvarbu,zurnaliugom labiau sensacinga kad moteris istrigo konteineryje,kad koks is LGBT istrigtu,butu visiska tyla,nes tai dudoriaus partija.

Praeivis

Praeivis portretas
Klaipeda skesta melagienose
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių