Klaipėdoje bandė įvykdyti pavojingą nusikaltimą: piktavalį išbaidė pabudusi moteris

Antrosios Kalėdų dienos naktį pietinėje Klaipėdos pusėje bandyta įvykdyti pavojingą nusikaltimą, kurio pasekmės galėjo būti tragiškos – kažkas bandė padegti vieno buto duris.

Gilią gruodžio 26-osios naktį Statybininkų prospekte gyvenanti 62 metų moteris patyrė didžiulį stresą.

2.35 val. kažkas išdaužė laiptinės bendrojo koridoriaus langą ir apliejo pirmajame aukšte gyvenančios moters duris degiu skysčiu.

Buto šeimininkė pabudo nuo netikėto triukšmo ir išbaidė piktavalį. Įžiebti degtuko jis nesiryžo, o gal nespėjo. Pajutęs, kad gali būti užtiktas, nusikaltėlis pabėgo.

Iškviesti policininkai užfiksavo įkalčius, užsirašė moters papasakotas aplinkybes ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sugadinimo.

Gali būti, kad vėliau tyrimas bus papildytas dar vienu kaltinimu – pasikėsinimu sunaikinti turtą visuotinai pavojingu būdu, nes esama įtarimo, kad pasikėsinta padegti butą.

Oficialiame policijos pranešime teigiama, kad moteris patyrė 200 eurų nuostolį.

Ugniagesiai tąnakt į įvykio vietą nebuvo kviečiami.

Klaipėdoje tai ne vienintelis toks atvejis. Per metus ne mažiau 10 kartų daugiabučiuose padegti kilimėliai kojoms valyti ar net butų durys.

Dažniausiai tokiais atvejais gaisras neišplinta, buto šeimininkai patys užgesina liepsną. Padegėjo sukeltas gaisras gali išplisti ir sukelti grėsmę ne tik padegto buto šeimininkams, bet ir kaimynams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blinda

Blinda portretas
Tokius py de rus-padegejus reikia vietoje suspardyti. Tai pasikesinimas ne i turta, o i viso iejimo gyventoju gyvybes. Idomiai nusikaltimus pas mus traktuoja... Ar Jurbarko iskrypelis jau kameroje?

auutorei.

auutorei. portretas
Gal nereikia tokiu pasaku paskaiciu ilgu rasyti apie zmoniu nelaimes. Kitu temu neturite?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių