Klaipėdoje keleivis autobuso vairuotojui papurškė dujų

Antradienio popietę iš Sportininkų gatvės maršrutiniu mikroautobusu važiavę keleiviai buvo priversti skubiai jį palikti ir kviesti medikus bei policininkus.

Apie 15.30 val. veiksmas vystėsi Herkaus Manto gatvėje „Bibliotekos“ stotelėje. Vienas keleivis staiga pakilo ir papurškė vairuotojui į akis ašarinių dujų.

Tuo kelionė baigėsi, autobusas liko stovėti stotelėje, o 60-metis vairuotojas išgabentas į ligoninę.

Autobuso saloną filmuojanti vaizdo kamera užfiksavo, kad stambaus sudėjimo aukštas juodai vilkintis vyras kažką pradėjo kalbėti sėdėdamas savo vietoje dar tada, kai autobusas įvažiavo J. Janonio gatvės pradžią.

Įraše matosi, kad stotelėje vyras pakilo ir priėjo prie vairuotojo.

Vėliau viena keleivė liudijo girdėjusi vyro tariamus necenzūrinius žodžius, tačiau taip ir nesuprato, ko jis pyko.

Pareigūnai pradėjo tyrimą, bet vakar įtariamasis dar nebuvo nustatytas. Keleiviai pasakojo, kad stambus vyras išsiskyrė tuo, kad dėvėjo juodą kepurę su oranžine juostele ir bumbulu.

Įmonės „Klaipėdos keleivinis transportas“ vadovas Andrius Samuilovas tikino, kad dienos metu, kai autobuse ir gatvėse – pilna žmonių, toks drastiškas išpuolis stebina įžūlumu. Kažko panašaus A. Samulovas neprisiminė.

Neatmetama, kad dujomis vairuotojo akis sužalojo nestabilios psichikos asmuo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nežinome tikrosios istorijos. Mūsų autobusų vairuotojai dažnai yra įžūlūs ir chamai. Ką tik grįžau iš Ispanijos, autobusais važinėjau 3 miestuose. Su mūsų vairuotojais nėra ją lyginti.

O \\\\\.../////

O   \\\\\...///// portretas
"riaušininkus" normalios psichikos individai žmones lazdomis dubąsino ir ašarinėm dujom "gaivino"? Ar bent vieną sulaike,nuteisė "gerovės" valstybėje.___Riaušės,tai koncervų išmislas.

O.

O. portretas
Tikiu, kad policija ta gyvuna artimiausiu laiku sulaikys. Veidas tikriausiai uzfiksuotas, tegul iesko
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių