Klaipėdoje narkotikai gabenti ne gramais, bet krūmais

Antradienį vakare uostamiesčio policijos patruliai surengė reidą, kurio metu siekė nustatyti kaip galima daugiau neteisėtų akcizais apmokestinamų prekių pardavimo bei gabenimo atvejų.

Žinodami, kad dideliuose garažų masyvuose dažnai vyksta nemažai neteisėtų dalykų, pareigūnai užsuko į Kaštonų gatvės garažų miestelį. Čia sustabdę 27 metų klaipėdiečio Andrejaus T. vairuojamą „Opel Astra“ policininkai paprašė atidaryti bagažinę.

Pareigūnai net nesitikėjo, kad joje pamatys du kanapių krūmus, kurie vos tilpo bagažinėje.

Jaunas klaipėdietis dievagojosi, kad tai ne jo augalai, kad kanapes rado kažkur prie Jakų žiedo. Tačiau automobilyje rasti daiktai verčia manyti, kad vaikinas melavo. Radijo stotis

„Motorola“, kiti prietaisai, dažnai naudojami narkotikų pardavėjų kvaišalams pakuoti verčia įtarti, kad Andrejus T. yra susijęs su nusikalstamu verslu.

Tą patį vakarą įkliuvo ir daugiau asmenų, kuriuos galima įtarti neteisėta veikla. Vienas vyras automobilyje vežėsi nemažai naudotų automobilių garso aparatūros prietaisų.

Prie parduotuvės Naikupės gatvėje pareigūnai sulaikė kelias čigones, pardavinėjusias kontrabandines cigaretes. Pas šias moteris pavyko rasti ir daugiau nei leidžiama turėti šių rūkalų.

„Dirbome vakare ir net naktį, rinkomės policijai žinomas vietas, kurios tikėtina gali būti nusikalstamai elgiamasi. Tai buvo speciali policinė priemonė. Jų rengiama ne taip jau retai“, – teigė uostamiesčio policijos patrulių vadas Igoris Lapinšas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aa

aa portretas
Radijo stotis „Motorola“, kiti prietaisai, dažnai naudojami narkotikų pardavėjų kvaišalams pakuoti . WHAT>:D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių