Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje – neįtikėtina „Opel Tigra“ istorija: per parą atsidūrė dviejuose grioviuose

2023-02-21 11:00
DMN inf.

Automobilis „Opel Tigra“ per parą atsidūrė dviejuose grioviuose. Abu kartus į juos įlėkė laimingai – sužeistų nerasta, vairuotojo irgi, praneša LNK.

Stop kadras

Automobilį „Opel Tigra“ griovyje vakar rytą pamatė šiaurinio Klaipėdos rajono gyventojai ir iškvietė policiją. Kada ir kaip „Opel“ įlėkė į griovį, gyvenantys Tauralaukyje tik spėlioja.

„Prieš pusvalandį tikrai jo nebuvo. Dabar einu ir žiūriu – guli ant šono“, – pasakojo vietinis jaunuolis.

Kas nutiko, nežino ir policija. Pareigūnai patikrino automobilį – nieko įtartino nerado. Vairuotojas pareigūnų nesulaukė, tad jo tenka ieškoti.

Policininkai ir patys nustebo, kai sužinojo, kad tas pats automobilis prieš parą buvo kitame griovyje. Sekmadienio naktį žmonės jį matė ties Sudmantų kaimu Klaipėdos rajone. Net keli skambino pranešti apie nuo kelio nuvažiavusį „Opel“ automobilį. Tačiau ir tada nuvykę prie automobilio policininkai vairuotojo nerado.

Visas LNK reportažas – vaizado įraše:

 

 

„Klaipėdos rajono policijos ekipažas priėmė sprendimą, kad automobilis neapgadintas, neapgadintas joks valstybinis turtas, neužfiksuota nusikaltimo požymių. Buvo priimtas sprendimas automobilį palikti, kol šeimininkas atvyks ir jį išsitemps iš griovio“, – situaciją komentavo pareigūnas.

Kaip opelis paliko vieną griovį ir atsirado kitame maždaug už 10 km, neaišku. Tačiau kas automobilio savininkas, policija nustatė. Tik nežinia, ar jis į griovį opelį vis įvairuoja. Tad policija tiria įvairias versijas.

„Tai galėjo būti parduotas automobilis, versijų nemažai. Bijome, kad nebūtų kokie nors apsvaigę vairuotojai, kurie pasivažinėjo būdami netinkamos kondicijos ir gali sukelti kitų nelaimių, pražudyti kitus“, – įvairių versijų kėlė pareigūnas.

Bijome, kad nebūtų kokie nors apsvaigę vairuotojai, kurie pasivažinėjo būdami netinkamos kondicijos ir gali sukelti kitų nelaimių, pražudyti kitus.

Tačiau šį kartą „Opel“ nutarta nugabenti į saugomą policijos aikštelę.

„Šis sprendimas buvo tikrai teisingas – nutempti šį automobilį, kad jis trečią kartą neatsidurtų kitame griovyje arba nepadarytų kokios nors skaudesnės nelaimės. Šiandien turime tokių istorijų, kad automobilius perleidžia kaip paprastą daiktą. Žmonių neatsakingumas kelia abejonių“, – stebėjosi policininkas.

Apklausus automobilio savininką policija tikisi daugiau detalių apie „Opel Tigra“ keliones po griovius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų