Klaipėdoje policininkai drausmino paspirtukininkus, dviratininkus ir pėsčiuosius

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policijos pareigūnai penktadienį Taikos prospekte ir Pilies gatvėje vykdė priemonę dviratininkų ir paspirtukininkų eismo saugumui užtikrinti.

Per ją užfiksuoti penki Kelių eismo taisyklių pažeidimai, skelbia uostamiesčio policija.

Apie 9 val. sustabdytam 71 metų dviratininkui nustatytas 1,8 prom. neblaivumas, trys elektrinių paspirtukų vairuotojai sankryžą kirto degant raudonam šviesoforo signalui, nesulaukęs žalios spalvos sankryžą kirto ir vienas pėsčiasis.

Dar 12 dviračiais ir paspirtukais važiavusių asmenų įspėti, nes važiavo pėsčiųjų taku. Keliems pėstiesiems, kurie eidami per gatvę kalbėjo mobiliaisiais telefonais, priminta, kad to daryti taip pat negalima.



NAUJAUSI KOMENTARAI

darbas yra dirbamas kiekviena miela diena

darbas yra dirbamas kiekviena miela diena portretas
o jei nori pasireklamuoti kad dirbi tada labai tinka reidai.

pastebejimas

pastebejimas portretas
o motociklininku kodel niekas nedrausmina! juokas pro asaras,sie velniai siurpina gyventojus sukdami ratus tokiu greiciu ir tokiu kaukimu,atrodo,kad karas prasidejo iki pat BIGO parduotuves ir toliau be jokios pertraukos ko kimbat prie dviratuku ir paspirtuku,kuom tie nusikalto geriau tikrinkit kokiu svaigalu ar narkotiku prisiede tie motociklistai, nes protingi taip nesielgia!

Seni geri dalykai

Seni geri dalykai portretas
Nemanau, kad žmonėms priminti elementarius dalykus yra blogai. Mums dar ilgai reikės pareigūno gatvėje, nes didžioji dalis ir patys nieko negalvoja it savo vaikų ir anūkų neperspėja kad gatvėje esame ne vieni ir privalome ne pernelyg atsipalaiduoti, lsikytis taisyklių, ssugoti savo ir kitų sveikatą.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių