Klaipėdoje sulaikytas plėšikas, iš senyvo amžiaus moterų atiminėjęs rankines

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje sulaikytas rankinių plėšimu iš moterų įtariamas vaikinas, antradienį pranešė uostamiesčio policija.

Lapkritį Klaipėdoje užregistruota nemažai pranešimų apie žaibiškas vagystes, kurių metu nepažįstamas vaikinas atimdavo rankines iš vyresnio amžiaus moterų.

Praėjusį savaitgalį užregistruotos šešios tokios vagystės. Penktadienį Debreceno gatvėje, parke, prie 1944 metais gimusios moters pribėgo nepažįstamas vyras, pagriebė rankinę ir pabėgo. Moteris patirtą žalą įvertino 54 eurais.

Šeštadienį uostamiestyje užregistruoti net trys panašūs atvejai, du iš jų Baltijos prospekte – čiupęs moterų rankines vaikinas pasprukdavo, o patirtą žalą moterys įvertino 200 ir 60 eurų.

Dar vienas atvejis tą patį šeštadienį fiksuotas paplūdimyje tarp Melnragės ir Antrosios Melnragės. Ten moteris patyrė 580 eurų žalą.

Tai pat dvi analogiškos vagystės užfiksuotos ir sekmadienį.

Policija teigia, kad ilgapirštį domino tik pinigai, pasiėmęs grynuosius pinigus vaikinas rankinę su kitais daiktais numesdavo nuošaliau ir pasprukdavo.

Antradienį policijai gavus pranešimą apie vagystes Rumpiškės ir Mokyklos gatvės kiemuose, pareigūnai sulaikė 1993 metais gimusį jaunuolį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip taip

taip taip portretas
TAMniekas komentaruose ir nekviečia pagalbos , protingiausias....išmok normaliai rašyti be keiksmažodžiu.....bet daugiau žmonių žinos kaip apeiti DEBRECENO 47......

Zygmas

Zygmas portretas
Ramiai,tautieciai,cia tas,yra,etatinis ,Sodros darbuotojas,renka pinigus,is smulkiu verslininku

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Pririšti prie gėdos stulpo, kad praeiviai ,,pasveikintų" diržais ir rykštėmis tokį išgamą.
VISI KOMENTARAI 23

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių