Klaipėdoje tęsiasi kaimynų karai: vėl bandyta padegti buto duris

Minijos gatvėje esančio bendrabučio gyventojai kariauja. Per kelias dienas šiame name gyvenančios moterys du kartus pranešė apie kaimynų bandymus padegti jų butų duris.

Sekmadienio naktį ugniagesiams pranešta apie incidentą Minijos gatvės 129 name. Pagalbos telefonu 1.15 val. skambinusi moteris tikino, kad kaimynas už jos durų rankenos užkišo degantį popierių.

Padegtas lapas užgeso pats ir gaisro nesukėlė, liepsna durų neapgadino, todėl ir nuostolių pranešėja nepatyrė. Ugniagesiams ten nebuvo ko veikti, todėl jie į Minijos gatvę nevažiavo.

Informacija buvo perduota budinčiam inspektoriui.

Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Aurelija Maslauskienė patikino, kad apie kiekvieną tokį atvejį informuojama policija.

Ši istorija nebūtų labai išskirtina, jei prieš kelias dienas tame pačiame name prie kitos moters durų kaimynas nebūtų sukrovęs laužo.

Praėjusio ketvirtadienio naktį, 3 val., kaimynai pamatė liepsnojančią medžio drožlių krūvą prie jaunos moters durų ir iškvietė ugniagesius.

Policininkai tą naktį sulaikė 30-metį girtą (3,14 prom.) kaimyną. Jis policijoje buvo laikomas iki penktadienio.

Incidento metu aprūko laiptinė, buvo apgadintos buto durys, buto šeimininkė labai išsigando.

Kas lėmė, kad tame pačiame name prie 30 ir 48  metų amžiaus moterų durų kaimynai bandė sukelti gaisrus? Ar tarp šių dviejų įvykių gali būti koks nors ryšys? O gal tai tik atsitiktinumas?

Į šį ir kitus klausimus bandys atsakyti Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių