Klaipėdos gelbėtojai Dangėje rado nuskendusio vyro kūną

Klaipėdoje Naujųjų metų naktį Dangės upėje nuskendo neblaivus vyras. 

Sausio 1-osios vidurdienį pradėtos jo paieškos. Apie 14 val. netoli laivo, į kurį lipdamas vyras ir įkrito upę, rastas nelaimėlio kūnas. Nepatvirtintais duomenimis, jam galėjo būti apie 45 metai.

Apie nelaimę pareigūnams ir ugniagesiams gelbėtojams pranešta tik įdienojus. Gelbėtojai atvyko prie Dangės, netoli pasukamo tiltelio, ir pasirengė nerti į ledinį vandenį.

Netrukus jiems pavyko išgriebti iš vandens dingusio vyro batą, tačiau paties pražuvėlio iki popietės rasti nepavyko.

Pasirodo, du prie krantinės prišvartuotą laivą prižiūrintys vyrai iš pasilinksminimo mieste į darbo vietą paryčiais grįžo gerokai įkaušę.

Vienas jų lipdamas ant denio neišlaikė lygsvaros ir įkrito į upę. Draugo gelbėti šoko antrasis vyras. Kaip jis vėliau pasakojo ugniagesiams, jam pavyko sugriebti bičiulį už rūbų ir nutempti iki krantinės kopėtėlių netoli laivugalio.

Gelbėjęs draugą vyras pasakojo liepęs bičiuliui laikytis kopėtėlių, pats išlipo į krantą ir nuėjo ieškoti pagalbos.

Neradęs, kas galėtų jam padėti, vyras grįžo prie laivo, draugo nebepamatė ir nuėjo į kajutę, kur užmigo. Tik gerokai įdienojus jis pabudo ir suprato, kad jo bičiulis taip ir negrįžo. Būdamas tikras, kad jis nuskendo, iškvietė gelbėjimo tarnybas.

Policijos pareigūnai įvykio vietą aptvėrė „Stop“ juosta.

Paprastai rami Dangė pirmąją metų dieną yra labai srauni, tad gelbėtojai žvalgė upės dugną ir po poros valandų rado skenduolį.


Šiame straipsnyje: nuskendonuskendo vyrasDangė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaip

Siaip portretas
Anonime , o kur tu alu gersi jei suoliuku nebus?

ezys

ezys portretas
>>>Gyventoja. O kaip tada liptu, teleportuotusi gal? Ir kiek vaiku ir senu zmoniu nuskendo upeje po rekonstrukcijos? Pagal jusu logika, tai aplink kiekviena zmogu tvora reika pastatyti.

gyventoja

gyventoja portretas
jei būtų atitvaras tai neliptų tiesiai nuo krantinės į denį gal dabar supras kaip nesaugu prie krantinės krašto ką jau kalbėti apie vaikus ir vyresnio amžiaus žmones kuriems dažnai svaigsta galva bet juk jie irgi nori pasivaikščioti ir pasigrožėti tad nesakykite kad tegul sėdi namuose senatvė visiems ateis
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių