Klaipėdos rajone per avariją sužalotos keturios moterys

Antradienį vakare judriame kelyje Klaipėda–Kretinga kaktomuša susidūrė du automobiliai. Avarijos metu sužeistos keturios moterys, automobilių eilė nusidriekė kelis kilometrus.

Kelio vingis ties Šilkių kaimu, žinomas dėl nuorodos į „Vinetu kaimą“, tampa pavojingas, kai pašąla ir būna slidu. Taip atsitiko ir antradienį vakare, 18.12 val., kai ėmė šalti ir pustyti.

23 metų vaikino vairuojamas automobilis „Audi A3“, kaip įtariama, dėl slidaus kelio išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu automobiliu „Volkswagen Golf“.

Sumaitotose mašinose buvo keturios sužeistos moterys.

Ugniagesiams gelbėtojams pranešta, kad sužeisti žmonės yra įstrigę ir negali išlipti iš automobilių. Atvykę į nelaimės vietą gelbėtojai įsitikino, kad prispaustų asmenų nebuvo, tačiau „Audi“ markės automobilyje jie pamatė dvi sunkiai sužeistas moteris, kurios iš tiesų pačios negalėjo išlipti iš mašinos.

Laukdami greitosios medicinos pagalbos ekipažų gelbėtojai dviem nukentėjusiosioms uždėjo kaklo įtvarus, plėstuvu atidarė galines dureles, iškėlė sužeistąsias ir perdavė jas medikams.

Automobilyje „Volkswagen Golf“ taip pat nukentėjo dvi moterys. Joms irgi prireikė kaklo įtvarų.

Į įvykio vietą išskubėjo dvi medikų brigados, jos išvežė į gydymo įstaigas keturias nukentėjusiąsias, nė vienos jų gyvybei pavojus nebuvo kilęs.

Pasak policijos pranešimo, sužalojimų patyrė 51 metų „Volkswagen Golf“ vairavusi moteris ir 24-erių keleivė bei 20-ies ir 36-erių moterys, važiavusios avariją sukėlusiu automobiliu.

Panašu, kad eismo įvykio kaltininkas liko sveikas.

Gelbėtojai skubėjo atjungti automobilių akumuliatorius ir šluoti nuo kelio duženas.

Tuo metu į abi puses nuo įvykio vietos nutįso ilgos eilės automobilių. Kamšatis tęsėsi kelis kilometrus. Sunkumai važiuojantiesiems užtruko apie tris valandas.

Klaipėdos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl eismo įvykio, kurio metu buvo sutrikdyta žmonių sveikata.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos rajonasavarija LTsužalotos moterys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių