Pereiti į pagrindinį turinį

Kretingiškė pamelavo apie būsimas savo vestuves

2015-09-24 11:53

Kretingos rajono policijos pareigūnai nesunkiai išaiškino žiedo vagystės aplinkybes ir uždarė į areštinę negudrią apgavikę.

Shutterstock nuotr.

Kretingos rajono policijos pareigūnai nesunkiai išaiškino žiedo vagystės aplinkybes ir uždarė į areštinę negudrią apgavikę.

Kretingos ligoninėje vienoje palatoje kelias dienas gydėsi 80-metė pensininkė ir 40-metė moteris. Kaip paprastai būna, moterys ne tik susipažino, bet ir susibičiuliavo. Jaunesnioji ligoninėje gydėsi lūžusią koją.

Antradienį 40-metė pasipasakojo, kad kitą dieną vyks jos vestuvės. Moteris guodėsi esanti tokia neturtinga, kad neturinti pinigų nė sutuoktuvių žiedui. Vyras sau nusipirko amžinos meilės simbolį, o jai tokio pat nepadovanojo.

Būsimoji nuotaka sugalvojo išeitį – paprašė palatos kaimynės paskolinti jai savo žiedą vienai dienai. Kitą dieną po vestuvių ji prisiekė papuošalą atiduoti.

Trečiadienį į palatą įžengė buvusios palatos kaimynės draugas. Jis atėjo paimti sugyventinės spintelėje paliktą asmens tapatybės kortelę.

Neįtardama nieko pikto, senolė paklausė vyrą, kaip praėjo jų vestuvės.

Netikėtas klausimas išmušė žmogų iš vėžių, jis nė nežinojo, kad turėjo tuoktis. Taip tapo aišku, kad meluodama apie vestuves moteris siekė pasisavinti auksinį žiedą.

Ir tikrai, pareigūnai jį rado užstatytą lombarde, o jį užstačiusi moteris pinigus jau buvo pragėrusi.

Asociali moteris pakliuvo už grotų. Jai teks atsakyti už šią piktadarybę.

Žiedo savininkė jį atgavo ir vargu, ar kada taip lengvai bepasitikės žmonėmis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų