I. Simonaitytės gatvės gyventojus prikėlė trenksmas: „Lexus“ rėžėsi į virtinę nakčiai paliktų mašinų

Ketvirtadienio naktį I.Simonaitytės gatvės gyventojus pažadino smarkus trenksmas – įtartinai vairavęs vyras rėžėsi į virtinę gatvėje nakčiai paliktų mašinų.

Policijos pareigūnai naktį Vingio gatvėje, arčiau Šilutės plento, pamatė keistai važiuojantį „Lexus“. Policininkai ir bandė jį stabdyti, bet vairuotojas padidino greitį.

Policijos patruliai suprato, kad automobilį verta vytis.

Įjungę švyturėlius pareigūnai leidosi paskui bėglį, bet įsukęs į I.Simonaitytės gatvę, netoli nuo sankryžos su Statybininkų prospektu šis automobilis įsirėžė į eilę stovinčių mašinų. Policininkai įjungė švyturėlius, tai pamatęs vairuotojas padidino greitį ir bandė sprukti. Netrukus jis, nepaisydamas raudono šviesoforo signalo iš Šilutės plento įsuko į Statybininkų prospektą, o po kelių akimirkų į I.Simonaitytės gatvę.

Greitis turėjo būti nemenkas, nes mašina peršoko kelis greitį slopinančius kalnelius ir rėžėsi į stovintį automobilį „Citroen“. Šis šoko į priekį, taip pastūmėtos ir buvo apgadintos penkios stovinčios mašinos: „Volvo XC50“, „Citroen C5“, Audi A3“, „Audi A4“ ir „Citroen C4“.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Netrukus į įvykio vietą atskubėjo ir ugniagesiai, mat „Lexus“ vairuotojas buvo įkalintas sumaitotoje mašinoje.

Kartu važiavęs 21-erių keleivis pats išsiropštė iš automobilio, bet buvo sužeistas, todėl skubiai greitosios medicinos pagalbos ekipažo išgabentas į ligoninę.

Vis dar neaišku, kodėl 45-erių vairuotojas bėgo nuo policijos ir sukėlė avariją. Policijos patruliai dokumentuose užfiksavo, kad vairuotojas atrodė neblaivus, o papūsti į alkotesterį jis nesugebėjo, todėl buvo nuvežtas į ligoninę, kur paimtas jo kraujo mėginys.

Tikimasi, kad kraujo tyrimas labai tiksliai parodys, kaip smarkiai šis vyras buvo apsvaigęs.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Naktį I.Simonaitytės gatvėje buvo nemažas sujudimas, pabudinti trenksmo klaipėdiečiai smalsavo, o sumaitotų automobilių savininkai skubėjo apžiūrėti savo mašinų.

Ugniagesiai turėjo darbo ne tik vaduojant avarijos kaltininką, teko nušluoti gatvę, kuri buvo sklidina sumaitotų mašinų duženų.

Ryte visų sumaitotų mašinų savininkai susitiko policijos komisariate, jie rašė pareiškimus bei nurodė padarytą žalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Policija visada pridaro daug nemalonumų,ir kam reikia vaikytis mašinų?

X

X portretas
trūksta tik arklio, šunų ir kačių tokiame bordelyje. Būt visas namų ūkis. Brendas.

Povilas

Povilas portretas
Kai tik policija vejasi, taip nelaimės.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių