Pėsčiųjų perėjoje partrenkta moteris

Antradienį prieš 15 val. Liepų gatvės gale pėsčiųjų perėjoje po automobilių ratais pakliuvusi nukentėjo moteris.

Policijai apie eismo nelaimę pranešta 14.49 val. Pirminiais duomenimis, Liepų gatvėje, ties 91 namu netoli sankryžos su Jaunystės gatve lengvasis automobilis partrenkė pėsčiąją.

Moteris sąmoninga, kalbinama atsako į klausimus.

Įvykio aplinkybės aiškinamos. Greitosios medicinos pagalbos medikai rūpinasi nukentėjusiąja, policininkai tiria įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NEIDOMIOS MAN KLAIPEDOS NAUJIENOS ....

NEIDOMIOS MAN KLAIPEDOS NAUJIENOS .... portretas
"".....................

Maž.Kaimelio gyventojas

Maž.Kaimelio gyventojas portretas
Turim saugotis patys pėstieji ir vaikus saugoti kad ir svetimus, lekia jie išsiblaškę, rytais apsimiegoję. O vairuotojai dauguma mandagūs, supranta, sustoja ir praleidžia perėjose, bet ne visi, tai ir baisu praleis ar ne... Prieš porą savaičių prie Mažojo Kaimelio aut.stotelės pėsčiųjų perėjoje moterį numušė automobilis vidury perėjos, viena mašina praleido, o kita- ne. Labai nesaugi perėja Mažajame Kaimelyje, beto čia daug aklųjų gyvena, siaubas ima žiūrint kaip aklas eina per perėją čia link autobuso stotelės. Labai reiktų šviesoforo, labai.

Močiutė

Močiutė portretas
Vakar prie šviesoforo. Dega raudona. Stoviu laukiu. Prieina panelė su abiem rankom įsikibusi telefoną. Priėjo kita moteris ir per raudoną lekia. Ir ką jūs manot, panelė net nepažvelgusi ar dega žalia, žengė į gatvę. Aš jai-kur velnias neša! Šoko atgal. Net nežiūri kur lekia. Siaubas. Ir taip kasdien matau. Kėgliai, ne kitaip. Smegenų vietoj-mikroschemos. Vargšai vairuotojai. Užuojauta jiems. Laikykitės mielieji.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių