Naktį uostamiestyje siautusi vėtra vartė medžius

  • Teksto dydis:

Penktadienio naktį Klaipėdoje siautęs didžiulis vėjas, gūsiais siekęs iki 30 metrų per sekundę, vartė medžius, tačiau didesnės žalos nepadarė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) penktadienį informavo BNS, kad iki 6 val. ryto ugniagesiai dešimt kartų vyko šalinti ant važiuojamosios dalies užvirtusių medžių.

Pranešimų apie sugadintą turtą ar sužeistus asmenis negauta. PAGD nurodė, kad informacija dar gali kisti ir būti tikslinama, nes penktadienio rytą dar gaunami nauji pranešimai apie vėtros padarinius.

Vakare kai kurie gyventojai gavo įspėjamąsias žinutes apie audringą orą. Prognozuojama, kad stiprus vėjas gali išsilaikyti iki penktadienio 22 val. vakaro.

Informaciją apie situaciją po nakties Klaipėdos valstybiniame jūrų uoste jo direkcijos atstovai žada pateikti vėliau penktadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Melagiena. Čia pat yra kitas straipsnelis: "Audra Klaipėdoje per daug nepakenkė: mieste buvo ramu". Ten rašoma konkrečiai: "Klaipėdoje buvo ramu, dėl vėjo nebuvo nė vieno iškvietimo. Buvo 5–6 incidentai Palangoje, Šilutės ir Klaipėdos rajonuose".

Skenduolis

Skenduolis portretas
Informaciją apie situaciją po nakties Klaipėdos valstybiniame jūrų uoste jo direkcijos atstovai žada pateikti vėliau penktadienį. Tai ką informacija slapta? Gal jau dujų gelda prakiuro ar nuskendo?
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių