Nelaimė Klaipėdoje: nukentėjo paspirtuku važiavusi moteris

Klaipėdoje sužeista paspirtuku važiavusi moteris. Pareigūnai aiškinasi, kas kaltas dėl avarijos.

Penktadienį apie 13 val. Taikos prospekte, ties Uosto poliklinika, netoli sankryžos su Agluonos gatve, blaivios moters vairuojamas automobilis „Škoda Octavia“ partrenkė elektriniu paspirtuku važiavusią moterį.

Pasak policijos pranešimo, 51-erių paspirtukininkė važiavo dviračių taku, bet prieš susidūrimą su automobiliu išvažiavo į važiuojamąją gatvės dalį.

Daugybė įvykio liudininkų internete gailėjo nukentėjusiosios. Moteris išgabenta į ligoninę. Apie jos patirtus sužalojimus nepranešama.

Vairuojantys automobilius ne pirmus metus piktinasi, kad paspirtukais važinėjantys žmonės nesilaiko jokių taisyklių, nors jie prilyginami dviratininkams ir privalo laikytis šiems skirtų taisyklių.

Ne vienoje užsienio šalyje mieste elektriniai paspirtukai nebenuomojami. Tokių sprendimų ėmėsi net Skandinavijos miestai, kur dviračiams sukurti atskiri takai. Motyvas – paprastas – per kelerius metus nepavyko pasiekti, kad paspirtukininkai laikytųsi taisyklių ir netrikdytų nusistovėjusio eismo.


Šiame straipsnyje: paspirtukaspaspirtukininkėpartrenkta paspirtukininkėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Eds

Eds portretas
Kiestiečiams ir miesto svečiams yra tiesiog pavojinga vaikščioti tik pėstiesiems skirtu šaligatviu H.Manto g. Paspirtukininkai ir dviratininkai, nepaisydami ženklinimo, tiesiog nardo tarp pėsčiųjų , sudarydami pavojingas situacijas. Šalia yra miesto savivaldybė, kiekvieną dieną šiuo šaligatviu vaikščioja miesto klerkai ir visiškai nereaguoja į susidariusią padėtį. Automobilį palikęs kelioms minutėms iš karto gausi baudą, o nekontroliuojamiems paspirtukininkams/ dviratininkams leidžiama nebaudžiamai terorizuoti ir gąsdinti pėsčiuosius. Tikrai turėsime skaudžių nelaimių H.Manto g.

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
Labai teisingai pastebėta, kad paspirtukininkams jau prieš du metus buvo keliamas klausimas dėl netvarkingo važiavimo ypatingai centro gatvemis,, bet atsakingi asmenys to klausimo nesprendžia. tik ir toliau luošinami žmonės." Gaila" tu nesveikai lakstančių žmonių elektriniais paspirtukais .

Vair.

Vair. portretas
Nei kiek negailiu šitų idiotų su paspirtukais.Nes jie vaziuoja pažeisdami visas kelių eismo ir pėsčiųjų taisykles.Kaip galima nerti per gatvę neisitikinus, kad galimą tai padaryti.Isnyra nežinia iš kur ,su protų kazkas negerai tokiem.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių