Nesėkmingai bandė numalšinti troškulį: liko ir be degtinės, ir be pinigų

Degtinės staiga panorę ir nelegaliai šio svaigaus gėrimo įsigiję klaipėdiečiai įkliuvo pareigūnams. Trys pažeidimai fiksuoti Taikos prospekte ir Sportininkų gatvėje esančiuose baruose.

Praėjusį penktadienį vykusio naktinio reido metu Klaipėdos savivaldybės kontrolieriai kartu su Klaipėdos policijos Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnais tikrino pasilinksminimo vietas, parduotuves-barus, kaip Žvejų gatvėje laikomasi Kelių eismo taisyklių ir ar senamiestyje ne per garsiai groja muzika.

Kaip informavo Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vadovas Saulius Valiulis, šįsyk netrūko pažeidėjų, kurie nesilaikė Alkoholio kontrolės įstatymo (jaunesniam nei 20 metų asmeniui buvo parduotas alkoholis, taip pat svaigieji gėrimai parduoti draudžiamu laiku).

23 val. Sportininkų gatvėje patruliavę pareigūnai sučiupo baro savininką, pardavusį vyriškiui degtinės butelį išsinešti.

Nemalonumų dėl dviejų incidentų turėjo ir Taikos prospekte įsikūrusios naktinės parduotuvės-baro darbuotoja. Po vidurnakčio barmenė įkliuvo, nes pardavė alkoholį išsinešti draudžiamu laiku, maža to, vienas pirkėjų nė neturėjo 20-ies.

Taigi vyrai ne tik liko vakaroti be stipriųjų gėrimų, bet dar ir turės susimokėti.

Tiek pardavėjai, tiek pirkėjai privalės atvykti į Viešosios tvarkos skyrių administracinio teisės pažeidimo protokolui surašyti.

Alkoholinių gėrimų pardavimas mažmeninės prekybos ir viešojo maitinimo vietose jaunesniam nei 20 metų asmeniui užtraukia baudą nuo 20 iki 300 eurų. Už alkoholinių gėrimų pardavimą draudžiamu laiku taip pat gresia bauda nuo 20 iki 300 eurų.

Viešojo maitinimo vietose įsigytų alkoholinių gėrimų išnešimas pirmadieniais–šeštadieniais iki 10 val. ir nuo 20 val., o sekmadieniais – iki 10 val. ir nuo 15 val. užtraukia baudą nuo 14 iki 90 eurų.

To paties patikrinimo metu Žvejų gatvėje fiksuota net dvylika automobilių, kurių vairuotojai nepaisė draudžiančio stovėti ženklo.

Triukšmo pažeidimų nenustatyta.

Bendri savivaldybės kontrolierių ir policijos pareigūnų reidai Klaipėdoje vyksta kiekvieną penktadienį.

Dirbama iki vėlumos karščiausiuose miesto taškuose, kur viešosios tvarkos pažeidimai vyksta itin dažnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hara

hara portretas
Po tokiu ivykiu, tas naktines girdyklas reikia uzdaryti. Kiek galima girdyklas toleruoti.

T

T portretas
Tiem idiotam nesuaugusiams i snuki valiulis galetu duoti ir ismesti lauk

man patinka:))

man patinka:)) portretas
Tas video-Мне два по сто и в одну посуду / To me two on hundred and in one ware :)))
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių