Palangoje poilsiautoją mirtis ištiko įbridus į jūrą

Palangoje įbridęs į jūrą mirė širdies ligą turintis vyras. Gelbėtojų ir medikų pastangos buvo bevaisės.

Penktadienį, prieš pat 15 val., į jūrą įbridęs 79-erių vyras, atvykęs iš atokesnio Lietuvos rajono, sukniubo vandenyje. Artimieji labai greitai pamatė, kas atsitiko, ištempė vyrą į krantą, iškvietė pagalbą.

Medikai maždaug valandą bandė atkurti nelaimėlio širdies veiklą. Visos pastangos buvo bevaisės. Kartu poilsiavę vyro šeimos nariai patikino, kad jis turėjo bėdų dėl širdies veiklos.

Žmogus mirė, tačiau mirties priežastis nėra skendimas.

Palangos gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas tikino, kad penktadienį ir šeštadienį pajūryje puikios sąlygos poilsiauti ir pliuškentis jūroje.

„7 val. ryto kartu su policininkais pervažiuojame visą paplūdimį, išvaikome šunų vedžiotojus, pažadiname neišsipagiriojusius ir vis dar miegančius kopose. Jūroje vanduo kaip vonioje – šiltas ir ramus. Žmonių – daugybė, gelbėtojams tai – pats darbymetis“, – apie šeštadienio aktualijas kalbėjo J.Pirožnikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viktorija

Viktorija  portretas
Uzuojauta artimiesiems tegul ilsisi ramybeje

Akvilė

Akvilė portretas
žmonėms, turintiems širdies problemų, labai pavojinga būti saulėje. Matyt, žmogus perkaito, įbrido atsivėsinti ir staigus temperatūros pokytis paveikė širdį.

Kaunas

Kaunas portretas
Tokie buki seimos nariai kad tokio amziaus ir turinti sirdies problemu zmogu laike pliaze esant karstam orui.. a.a. matyt blogai pasijuto pagalvojo ibris i vandeni atsigaivins ir iskeliavo , jei butu pasiskundes anksciau gelbetojai but iskviete greitaja zmogus but likes gyvas..artimuju aplaidumasarba nesupratimas
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių