Negyvėlis krūmuose atskleidė visuomenės ydą

Penktadienio rytą Palangoje, Klaipėdos plente esančiuose krūmuose, vyrą be gyvybės ženklų aptikęs riedutininkas buvo priblokštas aplinkinių abejingumo. Negyvėlis šalia gana aktyvios trasos gulėjo veikiausiai daugiau nei pusė paros ir niekas nepasidomėjo, kas jam yra.

Policija jau informavo, kad penktadienio rytą, 7 val. 10 min., Palangoje, Klaipėdos plente esančiuose krūmuose, rastas mirusio vyro kūnas su žaizda virš akies.

Pareigūnai skelbia, kad velionis buvo 1967 metų gimimo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Tačiau galimas dalykas, tai nėra žmogžudystė, nes tyrimą atlieka Palangos policijos komisariatas, o ne sunkių nusikaltimų tyrimų pareigūnai.

Tačiau situacija dar gali keistis nustačius tikslią jo mirties priežastį.

Šis įvykis sulaukė rezonanso visuomenėje, nes žmogų radęs riedutininkas atvirai pasipiktino aplinkinių asmenų abejingumu.

„Šį rytą turėjau nemalonų atsitikimą. Riedant riedučiais link kapinių Klaipėdos plentu, krūmuose pastebėjau gulintį vyriškį. Vėliau GMP patikino kad jis miręs, užuojauta artimiesiems, bet labai nustebino eilinis praeivių šaltumas. Čia buvau apie 7 val. ryto ir šiuo taku prasilenkiu su tikrai nemažai bėgikų ir dviratininkų, bet nė vienas nesustojo net pažiūrėti, kaip žmogus laikosi. Vėliau paaiškėjo, kad jis galbūt visą naktį ten gulėjo. Žmonės, būkime supratingi, ištieskime pagalbos ranką, juk ir jums kažkada jos reikės. Būkime žmonėmis“, – rašė Evaldas savo feisbuko paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Tikri krikscionys,tik vaizduoja vaikscioja po baznycias del vaizdo o viduje supuve savanaudziai.Ir dar kazka varo ant musulmonu

Aš  portretas
Ji Palangos ligoninė išleido pažiūrėjus ir nustačius jog jis sveikas. Žmogus nedaejo iki namų...

Niekada nepraeinu -

Niekada nepraeinu -  portretas
klausiu, ar nereikia padėti... Juk nesunku paklausti.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių