Palangos paplūdimyje rastas moters lavonas

Palangoje, prie jūros rasta negyva pagyvenusi moteris, kurios kol kas niekas nepasigedo. Pareigūnai bando nustatyti jos asmenybę ir išsiaiškinti žūties aplinkybes.

Ankstų pirmadienio rytą kurorto paplūdimiu, ties Naglio alėja, važiavę komunalininkai pamatė krante negyvą žmogų. Tai buvo pagyvenusi, apie 70 metų moteris.

Netrukus apie tai buvo informuoti Palangos gelbėtojai ir policija. Medikai jai padėti nebegalėjo, jie tik konstatavo mirties faktą.

Moteris vilkėjo maudymosi kostiumėliu. Jos rūbai rasti už kilometro ir 200 metrų. Tarp jų nebuvo nei telefono, nei dokumentų ar kokio daikto, galinčio užvesti ant minties, kas galėtų atpažinti velionę.

Moteris buvo tvarkinga, įsisegusi auskarus, drabužiai švarūs ir nepigūs.

Spėjama, kad ji anksti ryte arba vėlai vakare atėjo prie jūros pasimėgauti gamtos malonumais.

Kol kas nežinoma moters mirties priežastis. Galbūt jai pasidarė bloga vaikštinėjant ar bėgiojant paplūdimiu, o gal įbridusią į šaltą, vos 14 laipsnių šilumos siekiančią jūrą, ją ištiko priepuolis. Į šiuos klausimus atsakys teismo medicinos ekspertai.

Palangos gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas patikino, kad gelbėtojas apie nelaimę nebuvo pranešta, todėl tikėtina, kad tuo metu žmonių aplinkui nebuvo. Gali būti, kad tuo metu buvo tamsu.

Policijos pareigūnai ketina apsilankyti arčiausiai esančiose poilsiavietėse ir pasidomėti, ar administracija nepasigedo poilsiautojos. Kol kas moters niekas nepasigedo, bent jau kurorto policija apie tai duomenų neturi.

J.Pirožnikas patikino, kad ši moteris yra vienintelė šį sezoną mirusi Palangos gelbėtojų darbo zonoje.

„Vasara buvo labai sunki, išgelbėjome 19 žmonių, turėjome labai daug darbo ir su nedrausmingais poilsiautojais“, – teigė J.Pirožnikas.

Poilsiautojai Palangos paplūdimiuose dirbo nuo gegužės 15 iki rugpjūčio 31 dienos. Sezoną jie baigs rugsėjo 15 dieną, iki šios datos nelaimės ištikti žmonės dar gali išsikviesti gelbėtojus paplūdimiuose skelbiamu telefono numeriu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rasta negyva pagyvenusi moteris,

rasta negyva pagyvenusi moteris,  portretas
Reikėjo įmesti atgal į jūrą, tegu plaukia į Latviją. Kam mums tas vargas.

Tam Lauriui

Tam Lauriui portretas
Kada jau tave supakos policija už tavo melagenos?

Lauris

Lauris  portretas
Ce nuo vakcinos zmones mirsta pabandykite istirti ar ta moteris buvo pasiskiepijusi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių