Palangoje senas liftas sumanė „pajuokauti“ (papildyta)

Sekmadienio rytą trims žmonėms Palangoje maždaug valandą teko praleisti užstrigusiame lifte. Į pagalbą kviesti ugniagesiai.

Sekmadienį truputį po 10 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Palangos m. S. Nėries g. 20 name, pirmame aukšte yra užstrigęs liftas su žmonėmis. Į įvykio vietą iškviestos Palangos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos.

Patikslintais duomenimis, incidentas įvyko 6 aukštų pastate, dar tarybiniais laikais statytuose poilsio namuose, kuriuos privatizavus, įrengti butai. Pasak gyventojų, liftas taip pat labai senas. Sekmadienio rytą jis nusileido į pirmą aukštą su trimis žmonėmis, tačiau durys neatsidarė. Nelaimėliai teigia, pagalbos iš namo administratoriaus laukę beveik valandą, po to išsikvietė ugniagesius. Kurie atvykę praplėtė duris ir jau ketino jas atidaryti savo įrangą, kai atvyko liftų tarnybos darbuotojai ir užstrigusius lifte žmones išvadavo.


Šiame straipsnyje: liftasužstrigopoilsiautojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

RK

RK portretas
O, prasideda sekmadieninių sensacijų lavina... Kaži ar žurnaliūgos turi planą kiek reikia parašyti? Žodžiais ar tiesiog žinutėmis?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių