Pereiti į pagrindinį turinį

Penktadienis – kamšačių diena: kelios avarijos sutrikdė eismą pagrindinėse Klaipėdos gatvėse

2023-06-09 10:57

Klaipėdoje penktadienio vidurdienį prasidėjo tikras galvos skausmas vairuojantiesiems. Kelios „metalinės“ avarijos sutrikdė eismą pagrindinėse miesto gatvėse.

Feisbuko grupės „Klaipėdos Reidai II“ nuotr.

11.16 val. policijai pranešta, kad Herkaus Manto ir S. Daukanto gatvių sankryžoje susidūrė BMW ir „Ford“ markės automobiliai. Į įvykio vietą išskubėjo ne tik pareigūnai, bet ir greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas. Vienam avarijos dalyviui skaudėjo kaklą.

Vos 30 kilometrų per valandą greičiu važiuojantys Herkaus Manto gatve automobiliai visai sustojo. Kai kurie vairuotojai bandė aplenkti avarijos vietą užvažiuodami ant šaligatvių. Automobilių eilė nutįso ilga vora, vairuotojai keiksnojo avarijos dalyvius ir policininkus, nesugebančius kaip įmanoma greičiau imtis reguliuoti eismą. Po pusantros valandos nuo eismo įvykio pareigūnai vis dar buvo įvykio vietoje.

Klaipėdiečiai panašiu metu socialiniuose tinkluose patarė vieni kitiems aplenkti ir Debreceno gatvę, kur taip pat įvyko avarija.

Baltijos prospektas link Šilutės plento jau daugiau nei metus yra tapęs tikru pragaru vairuotojams. Žiedinės sankryžos rekonstrukcija daugelį stebina tegu ir laikinais, bet ne visada suprantamais eismo reguliavimo ypatumais.

Daugelis vairuojančiųjų tikina, penktadienį uostamiestyje geriau nesėsti prie automobilio vairo. 

Tapote įvykio liudininku, užfiksavote įvykį? Rašykite mums adresu [email protected] arba spauskite čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų