Poilsio parke „poilsiavo“ vandalai: suniokojo inventorių

Klaipėdos savivaldybė viešajam inventoriui mieste atnaujinti kasmet skiria 25 tūkst. eurų. Už šiuos pinigus tvarkomi ne tik susidėvėję, bet ir vandalų suniokoti suoliukai, informaciniai stendai ar šiukšliadėžės. Panašu, kad artimiausiu metu lėšų prireiks ir Poilsio parke nuo vandalų nukentėjusiam inventoriui sutvarkyti.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus patarėja Irena Nachčiunova patvirtino, kad vandalizmo aktų, kai suniokojamas viešasis miesto inventorius, pasitaiko dažnai.

Pastarąjį kartą vandalai siautėjo Sąjūdžio parke dar pavasarį, dabar jų pėdsakų aptikta kitoje miesto dalyje – Poilsio parke.

Čia tepliams užkliuvo informaciniai stendai, keli suoliukai ir šiukšliadėžės.

"Kasmet inventoriaus remontui mieste yra skiriama 24,9 tūkst. eurų, ir tie pinigai panaudojami visi. Jie skirti ir einamajam remontui – nusidėvėjusiems paviršiams dažyti, supuvusiems elementams pakeisti, taip pat – ir vandalų suniokotiems daiktams sutvarkyti. Apie vandalų padarytą žalą mes atskiros informacijos nerenkame, bet tokių atvejų pasitaiko, tai prie stotelių kažkas kokią lentą nulupa, ar suoliuką sulaužo. Apie Poilsio parke sugadintą inventorių informacijos dar neturėjome", – teigė I. Nachčiunova.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kol nebus grieztos tvarkos t,y,baudos dideles tol jie nagus galandys,kada bus tvarka ,visi daro ka nori ,tevai vaiku neaukleja nes patys geria ,nedirba,nera kam diebti su jaunimu,

:)

:) portretas
Jokie jie ne vandalai, jie tiesiog skystagalviai, skystakiaušiai nevykėliai. Tokie yra kieti tik prieš šiukšliadėžes, o šiaip tai snargliai. Daiktų gaila, bet kai pagalvoji kokie jie skystalai, tai norisi šypsotis. Kažin, jų motinos kekšės žino apie "žygdarbius"?

na

na portretas
kokios cia diskusijos, pagavus nagus nukapot... turi laiko, dirbt nenori, tai is nuobodumo ir dergiasi
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių