Rumpiškės gatvėje plėšikas pargriovė 85 metų moterį

Antradienį didžiulį sukrėtimą patyrė dvi garbaus amžiaus klaipėdietės. Viena jų tapo nusikaltimo liudininke, kita nukentėjo nuo plėšiko.

Tos dienos ryte, apie 10 val., 64 metų moteris ėjo iš poliklinikos Rumpiškės gatve, kai išgirdo senolę šaukiantis pagalbos. Po akimirkos moteris suprato, kad mato vykdomą nusikaltimą.

Vyras buvo pargriovęs ant žemės senyvą moterį ir plėšė jai iš rankų rankinę.

Auka šaukė iš skausmo.

Plėšikas pagrobė rankinę ir pabėgo.

Nukentėjusiajai buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba, medikai ją išgabeno į ligoninę. Gal todėl policininkai nepraneša, kokių daiktų neteko ir kokią žalą patyrė moteris. Kol kas nežinoma, kokių kūno sužalojimų ji patyrė.

Nusikaltėlis apibūdinamas kaip apie 30 ar 35 metų amžiaus, labai trumpais plaukais, stambaus sudėjimo.

Rumpiškės gatvės rajonas apibūdinamas kaip vienas nesaugiausių mieste, mat čia buvusiuose bendrabučiuose nuo seno veikia ne vienas narkotikų pardavimo taškas. Pakeliui pas kvaišalų pardavėjus plėšdami apsiginti negalinčias moteris narkomanai prasimano pinigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Janina

Janina portretas
Baisu! Moralizuok nemoralizavęs, tokie chuliganai negirdi. Reikia juos rimtai bausti, neleisti nebaudžiamumo. Chuliganams nesvarbu senyvas žmogus, vaikas, kaip tik taikosi į silpniausius. Visi mes turime padėti išaiškinti nusikaltėlius.

Kiek galima?

Kiek galima? portretas
Šalia policijos poskyris, žmonės pastoviai rašo apie tai, kad Ryšininkų, Rumpiškės gatvėmis ištisai migruoja narkošos, bedarbiai, valkatos laukdami aukų. Labai šitam rajonui reikia kamerų, gal bent patiems žmonėms būtų lengviau surast nusikaltėlius ir tikrus narkomanus, kurie iš tų gatvių neišlenda, neduoda ramiai žmonėms gyventi. Baugu nosį iškišt iš namų, o vadinasi miesto centras....

...

... portretas
Liberali Klaipėda....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių