Šalia Karklės kapinaičių poilsiaudamas mirė žmogus

Pajūrio regioninio parko atstovai patvirtino, kad antradienį po pietų, pasivaikščiojimo metu prie istorinių Karklės kapinaičių mirė garbaus amžiaus vyras. Daugiau jokios informacijos nėra. Tačiau esą tai su kilusia viruso pandemija veikiausiai nesusiję.

Paskelbus karantiną ir uždarius visas pasilinksminimo įstaigas mieste, klaipėdiečiai laiką leidžia pajūryje, parkuose ir miškuose.

Pajūrio regioninis parkas ir ypač etnografinis Karklės kaimas, kuriame yra ir istorinės kapinaitės, lankytojų pagausėjimą pajuto jau praeitą savaitę.

„Šiuo metu parke labai daug žmonių, automobilių net nėra kur pastatyti. Ką tik mus pasiekė žinia, kad Karklėje, netoli kapinaičių mirė senyvo amžiaus vyras. Jokių aplinkybių daugiau nežinau. Į įvykio vietą atvažiavo greitoji bei fiksavo mirtį, laukiama morgo automobilio. Velionis guli ant žemės“, – teigė Pajūrio regioninio parko ekologas Erlandas Paplauskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>Tautai

>>Tautai portretas
Tai tas žmogelis iš Paneviežo dar gyvas, ar jau nebe?

Gampas

Gampas portretas
Gerai, kad žmonės leidžia laiką gamtoje, tik nereikia grūstis į vieną vietą. Palanga tuščia.

Anonimas

Anonimas portretas
Ar jums patiems neuzpiso apie ta virusa rasyt namie sededami greiciau pasigausit negul kazkur kieme gaila nuo dalbajobizmo vaistu nera nes jum reiktu tokiu
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių