Senolę parvertęs nusikaltėlis jai sulaužė veido kaulus

Kol pareigūnai svarsto, kaip kvalifikuoti nusikaltėlio užpultos senolės skriaudiko veiksmus, itin garbaus amžiaus moteris gydoma ligoninėje dėl veido kaulų lūžių. Netekusi menkaverčių daiktų ji negali valgyti ir kenčia skausmus.

88 metų klaipėdietė pirmadienį policijai pranešė apie tai, kas jai atsitiko šeštadienį vakare.

Moteris apie 19.30 val. ėjo Debreceno gatve. Iš už nugaros ją užpuolė nepažįstamas vyras. Jis stvėrė senolės rankinę. Matyt, moteris nepaleido savo nešmenės, nepažįstamasis smarkiai trūktelėjo rankinę ir pensininkė nugriuvo ir susižalojo veidą.

Nukentėjusioji pakliuvo į ligoninę, ji gydoma į veido ir žandikaulio chirurgijos skyriuje.Medikai diagnozavo jai galvos ir kūno sumušimus bei veido kaulų lūžius.

Nusikaltėlio grobis niekingai menkas, rankinėje jis rado mobiliojo ryšio telefoną „Nokia“, šukas, nuolaidų korteles, pensininko pažymėjimo kopiją. Visi šie daiktai įvertinti 55 eurais, tačiau lombarde už telefoną plėšikas gautų vos kelis eurus.

Pareigūnai dar svarsto, kaip reikėtų kvalifikuoti šį nusikaltimą. Viena vertus, nusikaltėlis prieš moterį nesmurtavo, tad galima teigti, kad jis tik pavogė rankinę. Kita vertus, senolė griuvo ir susižalojo, kai iš jos jėga buvo atimta rankinė.

Tą pačią šeštadienio dieną, apie 15 val., 29-erių klaipėdietis nukentėjo Herkaus Manto gatvėje, prie parduotuvės. Nepažįstamas vyras jam papurškė ašarinių dujų į akis ir iš rankų išgriebė telefoną „Samsung Galaxy A5“. Nukentėjusysis pranešė patyręs 300 eurų žalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

teta

teta portretas
Tai kas gi toje Klaipedoje darosi kiek skaitai nelaimiu, nusikaltimu vis Klaipedoje gal nelabasis uzpuole matyt zmones daug nuodemiu prisidare tai ir kersyja setonas eikit i baznycia melskites, nes baisu bus nuvaziuoti kad kas nors nepapjautu dievazi kazkas darosi blogai

Dalia

Dalia portretas
Reikia ginkluotis. Du policijos ekipažai nepajėgüs užtikrinti saugumo. Kol atvažiuos į iškvietimą per tą laiką nusikaltėlis dar porą moterų apiplėš.

Anonimas

Anonimas portretas
Pas mus DEMOKRATIJA ir kiekvienas TURI TEISE DUOTI GALVON. Taip pat TURI TEISE DUOTI ATGAL kad klumpes uzverstu. Policija NEGALI riboti DEMOKRATIJOS. Bet .... jeigu NETURI PINIGU tai tu NETURI ir DEMOKRATIJOS. Cia gavosi kad vienas pilietis NEdemokratas uzpuole kita moteriske taip pat NEdemokrate. Del tokiu NEdemokratu policija kiausiu NESUKA.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių