Sulaikyti du įtariamieji vyro nužudymu Plungėje

Policija antradienį sulaikė du asmenis, įtariamus vyro nužudymu Plungėje.

Policijos departamentas pranešė, jog į areštinę uždarytas 1963 metais gimęs vyras ir 1970 metais gimusi moteris.

„Įtariamasis prisipažino peiliu nužudęs vyrą, o moters vaidmuo šiuo metu tikslinamas“, – BNS sakė Klaipėdos policijos atstovė Andromeda Grauslienė.

Jie sulaikyti po to, kai apie 13 valandą Birutės gatvėje esančiame bute antradienį buvo rastas 1983 metais gimusio vyro irimo stadijos kūnas su durtinėmis žaizdomis.

„Bute, kuriame rastas kūnas, įtariamasis gyveno, bet kam jis priklauso šiuo metu duomenų neturime“, – sakė A. Grauslienė.

Nužudyto vyro nuo gegužės 20 dienos buvo ieškoma kaip dingusio be žinios.

Policija tuomet skelbė, jog 36-erių Norbertas N. gegužės 12 dieną išėjo iš namų Laisvės alėjoje Plungėje ir dingo.

Artimi nužudytojo giminaičiai patikslino, kad nužudytą vyrą rado jie. Kaip ir praėjusios savaitės pabaigoje, antradienį giminaičiai ketino ieškoti N. Narmonto netoli tos vietos, kur paskutinį kartą buvo užfiksuotas jo telefono signalas.

„Ketinome dairytis prie Babrungo upės, aplinkui namą, kuriame buvo girtauta. Jo kieme pajutome nė su kuo nesupainiojamą lavono tvaiką. Brolis su pareigūne nuėjo į butą. Pradžioje jo šeimininkas bandė neigti ką nors žinantis apie Norberto likimą. Tada brolis piktai pareikalavo pasakyti, kur jis slepia kūną, buvo visiškai aišku, kad jis – kažkur ten pat. Pirmajame aukšte gyvenantys žmonės sakė, kad nuo lubų krenta kirminai. Kūnas buvo po nuversta spinta, – pasakojo giminaitė. – Mus papiktino policininkų neprofesionalumas. Kai pasakėme apie smarvę, jie mums pradėjo aiškinti, kad bjaurus tvaikas sklinda todėl, kad bute gyvena degradavę girtuokliai. Lavono smarvės nesumaišysi nei su netvarkos, nei su negyvos žiurkės kvapu.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

....

.... portretas
A+A :(

Klaipedieciui

Klaipedieciui portretas
Sis zmogus realiai.sis zmogus dinges nuo geguzes 12 dienos, tik policijos paieska pradeta 20 diena. Jei zmogus per tokius karscius gulejo nudurtas, tai nieko keisto, kad pradejo veistis kirminai.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
kokios čia nesąmonės, nuo kada pradeda kirminai veistis vos kelių dienų lavone, visai nusišneka
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių