Šulinyje rado du nuskandintus šunis

Kretingos rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais, po to, kai sužinota apie liūdną dviejų šunų likimą.

Penktadienį Kretingos rajone, Baublių kaimo apleistame sklype esančiame šulinyje žmonės aptiko dviejų šunų gaišenas.

Kieno tai buvo šunys ir kas galėjo taip negailestingai pasielgti, bando aiškintis policininkai. Galbūt visa tai jiems padės išsiaiškinti šunis radę žmonės.

Pastaruoju metu panašių tyrimų pradedama vis daugiau. Dažniausiai žiauraus elgesio aukos būna šunys ir katės, bet būta skundų ir dėl žiauriai nužudytų laukinių žvėrių. O kartą vieno Žemaitijos kaimo gyventoja prašė pradėti ikiteisminį tyrimą dėl to, kad jos kaimynas spardė jos vištas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neda

Neda portretas
Sausra,karsciai,gert norejo,sulinys zemas..patys ir sukrito,koks cia kriminalas.. kiek esu macius taip pluduriuojanciu katinu kol dar fermos buvo ir vandens cisternos atviros.

Artūras

Artūras portretas
Jei policija pradėjo tyrimą, tai manau kad šunys nusižudė...

Pritariu močiutei

Pritariu močiutei portretas
Protinga močiutė. Tyčia sukurta ilgalaikio skurdinimo politika gimdo degradaciją pasekmės bus dar ne tokios... Protinga visuomenė kovoja už savo gerbūvio sukūrimą, bet lietuviai kai dėl kokio įstatymo pakeitimo tai nė vieno nėra, tupi sulindę ir kenčia, bet va kai popiežius atvyko tai visi iš urvų išlindo! Ir kas geresnio? Pigios darbo jėgos eksporto valstybėje nuo to?... Gal susivienijimo visų pirma reikia dėl savo teisių pakovoti? Maldos ir dvejonės kaip matote nelabai padeda, gal dėl įstatymų keitimo ar korekcijos savo naudai vieningai geriau būtų susirinkti? Kitaip jau įstaigų valdiškų bus daugiau nei pačių lietuvių....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių