Šventojoje ramybės drumstėjams – elektrošokas ir antrankiai

Girti ir įžūlūs, trukdantys ramiai poilsiauti, gadinantys nuotaiką ir keliantys grėsmę. Taip žmonės, sekmadienį prieš pietus kvietę policiją, apibūdino Šventojoje vienoje kavinėje sėdinčius du jaunus vyrus.

Apie incidentą kavinėje policininkams pranešta 10.42 val. Bet dar vidurdienį netoliese pietavę žmonės fotografavo policininkų veiksmus tramdant du chuliganus.

„Vyrai buvo paguldyti ant žemės ir surakinti antrankiais. Supratome, kad policininkai laukė pastiprinimo. Vienas sulaikytųjų, matyt, prisižiūrėjęs žinių iš Amerikos, rėkė, kad negali kvėpuoti, kad jam skauda ranką. Vargšai policininkai vykdė jų reikalavimus, nešė vandens ir panašiai, bet mums tie du keikūnai nesukėlė nė trupučio gailesčio“, – pasakojo pailsėti į pajūrį atvykusi kaunietė Lolita Dudėnienė.

Pasirodo, atvykę tramdyti triukšmą kavinėje kėlusių vyrų pareigūnai – vaikinas ir mergina – susidūrė su įtariamųjų agresija. Abu nepakluso policininkų reikalavimams ir kuo toliau, tuo labiau elgėsi agresyviai.

Vienas sulaikytųjų, matyt, prisižiūrėjęs žinių iš Amerikos, rėkė, kad negali kvėpuoti, kad jam skauda ranką.

Pareigūnams nekilo kitos išeities, kaip panaudoti prieš chuliganus elektrošoką ir surakinti jų rankas antrankiais.

Kadangi vienas vyrų skundėsi sutrikusia sveikata, buvo iškviesti ir greitosios medicinos pagalbos medikai. Jie įsitikino, kad nieko blogo sulaikytajam neatsitiko.

Policijos komisariate išsiaiškinta, kad sulaikytieji – palangiškis ir kretingiškis, 29 ir 27-erių vyrai buvo girti. Patikrinus juos alkoholio matuokliu nustatytas 2,04 ir 1,8 prom. girtumas.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policijos komisariato atstovė Asta Kažukauskienė, pareigūnai toliau tiria įvykį, pradėta administracinė teisena.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tokiems kaip X

Tokiems kaip  X portretas
Prieš komentuodami, kad policininkai be kepurių, užmirškit pagaliau tuos laikus, kepurės nebeprivalomos ir baikit tauzyti niekus. O jei neatskiriat policininkų, tai kaltas alkoholis ar dar kažkas.

Karlas

Karlas portretas
Malku tokiems daugiau... Pasiilgstu senosios policijos, kuri tramdydavo banditelius, o ne vandens jiems atnesdavo. Iki ko nusiritome, kad bijo atmarozku, nes paskui nuo skundu neatsirasys pareigunai. Geras buvo sukis - MES DIRBANE TAM, KAD APGINTUME JUSU UZPAKALIUS, O NE JUOS BUCIUOTUME...Deja buvo...

To "X"

To "X" portretas
Gal norėtum, kad ne tik kepurę policininkas užsidėti, o ir "šlipsą" pasirištų eidamas tokius brūdus tramdyti?..
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių