Taksi automobilyje rasta įvairių narkotikų

  • Teksto dydis:

Lentvaryje sulaikytas 20 metų taksi vairuotojas, kurio automobilyje rasta, kaip įtariama, įvairių narkotinių medžiagų. Įtariamasis atsidūrė areštinėje. 

Liepos 22 apie 00.30 val. nakties policijos pareigūnai Lentvaryje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje patikrino automobilį „Toyota Prius“. Automobilio apžiūros metu buvo surasta augalinės kilmės žalios spalvos galimai narkotinė medžiaga, dar vadinama „žolė“, kuri buvo suvyniota į foliją, taip pat rasta mėlynos spalvos tabletė, kaip įtariama, psichotropinė medžiaga.

Tai jau penktas pradėtas ikiteisminis tyrimas Trakų rajone per tris liepos mėnesio savaites: liepos 6 d. Trakų rajone Būdos kaime šiltnamyje buvo surastos ir išimtos, kaip įtariama, kanapės, liepos 15 d. Rūdiškėse BMW automobilyje buvo surasta apie 60 gramų, kaip įtariama, kokaino ir jam platinti paruoštos svarstyklės, liepos 14 d. ir liepos 19 d. Lentvaryje, Trakų policijos pareigūnai, tikrindami automobilius, surado ir išėmė, kaip įtariama, narkotinių medžiagų amfetamino, marihuanos ir kitokių kanabinoidų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

7

7 portretas
talsioras bariga
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių