Uostamiesčio kūdikių namuose – stipriai supurtytas mažylis

Svetimo vaiko skausmas tapo uostamiesčio pareigūnų rūpesčiu. Įtariama, kad vos kelių mėnesių mažylis, augantis valdiškoje įstaigoje, buvo sukrėstas ir taip kažkas sunkiai sutrikdė nelaimingo vaikelio sveikatą.

Vos penkių mėnesių berniukas liepos 21 d. pateko į uostamiesčio vaikų ligoninę. Berniukas nuo balandžio auga Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namuose.

Per tą laiką jis keturis kartus dėl įvairių susirgimų buvo gydomas ligoninėje, tačiau smurto žymių ant jo kūno niekada anksčiau nebuvo pastebėta.

Liepos 21 d. vaikelis vėl atsidūrė ligoninėje, šį kartą medikai jam diagnozavo trauminę galvos smegenų kraujosrūvą. Medikai pasirūpino, kad kūdikis būtų išgabentas į Kauno klinikas.

Po savaitės Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų medikai atsiuntė uostamiesčio policijos pareigūnams pranešimą, kad prieš mažylį buvo įvykdytas nusikaltimas. Kūdikiui diagnozuota trauminė subdurinė hemoragija (hematoma), abipusė tinklainės kraujosruva.

Visa tai byloja, kad vaikas buvo kratomas, o paprasčiau ši diagnozė vadinama sukrėsto kūdikio sindromu. Medikai įsitikinę, kad vaikui sunkiai sutrikdyta sveikata.

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasidomėkit

pasidomėkit portretas
Įdomu , kad visi smerkia kūdikyno darbuotoją O motkelė-gegutė tai liuks , vaikas nesveikas tegu kiti augina , o ji toliau rujos ir gimdys nesveikus vaikus Kodėl tokių nesterelizuoja?

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Darbui su ligoniais, neįgaliaisiais reikia būti geros širdies, nuoširdžiam , sąžiningam, reikia mylėti tuos, kuriems reikalinga mūsų pagalba. Deja, dauguma geri, kol kas mato ,kaip jie elgiasi, o kai lieka vieni, kas žino, koks tas elgesys tampa...

Anonimas

Anonimas portretas
Ir kada tokios žmogystos , parazitės įgaus proto kur joms dirbt.Kiemus lai eina šluot.Klaipėda didelė , po 20 kilometrų nušluotų šaligatvių tada žinotų.Nors nuo tokios ir nieko dėtas praeivis į galvą gali gaut.Kalėjiman tokią , o direktorę lauk , kad nemato kas pas ją dirba.Žiauru , siaubas kas dedas.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių