Uostamiesčio vairuotojai ginkluojasi?

  • Teksto dydis:

Kelių policijos biuro pareigūnai, vykdę akcizinių prekių kontrolę ir Kelių eismo taisyklių pažeidimų prevenciją, sustabdė ne tik šiomis prekėmis vežinus, bet ir ginkluotus vairuotojus.

Antradienio vakarą, apie 20.30 val., Kaštonų gatvėje automobilio „VW Golf“ daiktadėžėje rastas nešaunamasis ginklas – metalinis kastetas. 1994 m. gimęs vairuotojas E.K. ir 1992 m. gimęs keleivis S.M. pristatyti pasiaiškinimui į Klaipėdos miesto pirmąjį policijos komisariatą.

Trečiadienį paryčiui, apie 5.10 val., Pievų gatvėje su tokiu pat tikslu dirbę Kelių policijos biuro patruliai sustabdė automobilį „Renault Espace“, kurio 1965 m. gimęs vairuotojas E.I. buvo dar labiau apsiginklavęs. Mašinoje jis irgi po ranka vežėsi kastetą, metalinę teleskopinę lazdą, o kitos pusės durelių daiktinėje –guminę lazdą. Kokių pavojų saugojosi ir kaip ketino naudoti šiuos daiktus, E.I. taip pat turėjo įvardinti Klaipėdos miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tipo padirbėjom

Tipo padirbėjom portretas
Dulkint į išeinamą reik tokius apsiginklavėlius, paskui laužo kaulus nekaltiem žmonėm.

Klausimas

Klausimas portretas
O kas policininkams leido lysti į žmonių automobilius?

Taip

Taip portretas
Aš taip pat po miestą vaikštau ginkluotas, o kame čia policijai nuostaba? Paskaitykite mieli pareigūnai laikraščius - mieste klesti banditizmas, plėšimai ir vagystės. Pareigūnams nukentėjusysis pirštu parodo savo skriaudiką, bet policija nesiima veiksmų, o nukentėjusį užtampo po apklausas. Kaip mieli pareigūnai siūlys elgtis miestiečiams?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių