Uostamiestyje du vyrai viešai tenkino aistrą

Sekmadienio rytą Klaipėdoje du vaikinai viešai tenkino lytinę aistrą ir taip papiktino praeivius, jog šie iškvietė policiją.

Sekmadienio rytą Klaipėdoje du vaikinai viešai tenkino lytinę aistrą ir taip papiktino praeivius, jog šie iškvietė policiją.

5.50 val. ankstyvi praeiviai Šilutės plente ties 79-uoju namu, priešais Ledo areną, negalėjo patikėti savo akimis. Du jauni vyrai tenkino vienas kitą oraliniu būdu.

Pasibjaurėję tokiu vaizdu klaipėdiečiai iškvietė policiją. Pareigūnai atvyko laiku ir patys pamatė už autobusų sustojimo aikštelės besismaginančius vyrus.

Jiems teko nutraukti savo meilės žaidimus, užsisegti kelnes ir važiuoti su pareigūnais į policijos komisariatą.

Paaiškėjo, kad 1982 ir 1991 metais gimę vyrai buvo neblaivūs. Policijos komisariate užfiksuota, kad jaunesnysis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,77 promilės, o jo vyresnis draugas - 1,92 promilės. 

Vyresnysis teigė esąs dizaineris, o jaunesnysis ruošiasi tapti teisininku ir studijuoja M.Romerio universitete.

Policininkai aiškinasi incidento aplinkybes. Ar jie buvo apsvaigę nuo kitų kvaišinančių medžiagų, kol kas nežinoma. Greičiausiai, klaipėdiečiai bus baudžiami administracine tvarka už viešosios tvarkos sutrikdymą. Jiems gresia baudos nuo 100 iki 300 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vanga

vanga portretas
Kaip sunys...

pakartosiu savo nuomonę

pakartosiu savo nuomonę portretas
reikėjo iškviesti Aušrinę Mariją, mūsų žmogaus teisių gynėjus, o dabar - policiją. Juk kaip tik čia yra pavyzdys,kaip reikia toleruoti tokius nuokrypas, nusiųskit tą atvaizdėlį simonko, tiems televizijoje besireiškiantiems "nuskriaustiems" homikams tegu pasikabina ant sienos ikoną iš uostamiesčio šalia kitų paveiksliukų.Tai kas ten ėjo tame hit gėjų parade Vilniuje iš mums pažįstamų veidų? Manau, kad tai yra kryptinga veikla nukreipta prieš lietuvių tautą, tai veiklai vadovauja simonko ir ES., tokiu būdu lietuvių skaičius labai sumažės, net labiau, nei tam daro įtakos emigruojantys iš Lietuvos. Homikai žino, kad juos palaiko ES, net subsidijuoja,o mūsų valdžia lankstosi ES, todėl tie gėjai laiko save nebaudžiamais. Juos sustatyti į vietą gali tik žmonės, ir tokių "paveikslėlių" viešoje erdvėje nebematytume, o savo "urkštinėse" jie gali daryti , ką tik nori, neuždrausim.

valekas

valekas portretas
nu kurva kurva,Pidarastaj, nekenchu :( visus pidarus Smaugti rejkia
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių