Pereiti į pagrindinį turinį

Vyras peiliu sužalojo garbaus amžiaus motiną

2015-09-06 09:45
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Savaitgalį uostamiestyje neišvengta skaudžių incidentų. 61 metų vyras peiliu sužalojo savo 83 metų motiną, kuri dėl pilvo ir nugaros pjautinių-durtinių žaizdų paguldyta į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Incidentas įvyko penktadienio vakarą bute, esančiame Alksnynės gatvėje.

Nuo vagių nukentėjo žydų bendruomenė, kuri įsikūrusi Žiedų skersgatvyje. Šeštadienį pastebėta, kad kažkas įsibrovė į jos patalpas ir pavogė pinigus.

Apsaugos signalizacija nebuvo įjungta. Padaryti nuostoliai tikslinami.

Ilgapirščiai apvogė ir namą, esantį Klaipėdos rajone, Klemiškės kaime. Į pastatą jie pakliuvo išlaužę du plastikinių langų užrakinimo mechanizmus.

Dingo aukso ir sidabro papuošalai, pinigai, dokumentai. Namo teritorija aptverta. Jį saugojo saugos tarnyba. Namas ir turtas drausti. Žala nustatinėjama.

Ilgapirščių akiratyje buvo ir automobiliai. Šeštadienio rytą pastebėta, kad iš mašinos BMW, kuri stovėjo Palangoje, M.Valančiaus gatvėje, dingo multimedijos įranga, vairas bei prietaisų skydelis. Nukentėjusysis žalą įvertino 3 tūkst. eurų.

Ilgapirščiai apvogė ir automobilį „Mercedes-Benz“, kuris stovėjo Gargžduose esančioje saugomoje aikštelėje. Iš jo dingo du akumuliatoriai. Žala nustatinėjama.

Nepasisekė ir Klaipėdos rajono gyventojui. Šeštadienį apie 20.45 val. grįžęs prie automobilio „Mazda“, kuris stovėjo Kukuliškių kaime, rado išdaužtą kairės pusės galinių durelių lango stiklą.

Iš automobilio salono dingo piniginė, kurioje buvo dokumentai, bei draugės rankinė, kurioje taip pat buvo dokumentai. Nukentėjusieji nuostolius įvertino 300 eurų.

Šeštadienį į areštinę dėl smurto artimoje aplinkoje uždaryti keturi Klaipėdos apskrities gyventojai. Visi vyrai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų