Bėgimo mėgėjai kviečiami į rudens ekomaratoną

Šeštadienį 10.30 val. Klaipėdos miške prie Vasaros estrados bėgimo mėgėjų lauks rudens ekomaratono trasa.

Tradicine tampančią uostamiesčio bėgimo šventę organizuoja bėgikų klubas „Maratonas“.

Anot iniciatoriaus Romo Beržinsko, ekomaratono idėją atspindi 4 pagrindiniai kriterijai: ekologinė trasa (be mašinų, be asfalto, miške), nėra amžiaus grupių ir kitų apribojimų. distanciją galima pasirinkti pačiam ir varžytis tik su savimi bei nėra bėgimo varžybose įprasto startinio mokesčio.

Starto vieta – prie Vasaros estrados.

Persirengti ir nusiprausti bus galima Klaipėdos stadione (Sportininkų g. 46).

Kartu vyks ir bėgikų klubo „Maratonas“ kroso čempionatas, kuriame varžysis vaikai, gimę 2001 m. ir vėliau, jaunučiai gimę 1999-2000 m. ir 1997-1998 m., jauniai ir jaunimas, gimę 1993-1996 m. Kroso dalyviai varžysis 4,2 km trasoje.

Pasak organizatorių, šis renginys skirtas įvairaus amžiaus ir sportinio pasirengimo bėgimo entuziastams, pasiryžusiems įveikti bent vieną ekomaratono atkarpą – 4,2 km arba vieną ratą Klaipėdos miško trasoje.

Labiau treniruoti galės save išbandyti 2, 3 ar net 10 ratų distancijoje – kiekvienas pagal savo fizines galimybes. Apibėgę dešimt ratų po 4,2 km bus įveikę visą maratono distanciją – viso 42 km. Visi dalyviai gaus sertifikatus. Kroso čempionato nugalėtojų laukia vertingi, bėgiko Egidijaus Rupšio įsteigti prizai.

Iš anksto galite registruotis internetinėje svetainėje: www.bekime.lt/registracija iki lapkričio 9 d, varžybų dieną iki 10 val. starto vietoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Myliu tokius bėgimo mėgėjus.

mrr

mrr portretas
šiukšles susirinkit po bėgimo. lieka juostos ir niekas jų nesurenka !!! Pavasarį surinkau, nufotkinau, bet neskundžiau. Paliksit šį kartą, parašysiu skundą ir siūlysiu uždrausti miško šiukšlinimą t.y. bėgiojimus

Begimas

Begimas portretas
Esu bėgimo mėgėjas. bandžiau rašyti, kad jei kitą kartą kur pamatysite tokias šiukšles, tai parašykite man e-mail tokį ir tokį. Nepraleidžia komentaro. Gal dėl e-mail`o. Bet kuriuo atveju atvažiuočiau ir pats viską surinkčiau ir sutvarkyčiau. Patikėkit.Ir labai Jūsų atsiprašau už tas buvusias nesurinktas šiukšles. Atleiskit.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių