Pereiti į pagrindinį turinį

E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje

2010-06-29 13:42
E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje E.Bžeskas su nauja mylimąja atostogauja Palangoje

Atostogas Lietuvos vasaros sostinėje prodiuseris Egmontas Bžeskas leidžia kartu su naująja savo mylimąja Atali Mazuch.

Pirmadienio vakare įsimylėjėliai apsikabinę vaikštinėjo J.Basanavičiaus gatve ir visiškai neslėpė savo jausmų.

Vakarieniauti E.Bžeskas savo naująją merginą pasikvietė į  restoraną "Žuvinė". E.Bžeskas buvo labai dėmesingas – kad Atali nebūtų šalta, jis parūpino jai pledą.

Panašu, kad vos prieš mėnesį viešumoje pirmą kartą pasirodę kartu, E.Bžeskas ir Atali visą laisvą laiką skiria tik vienas kitam.

Vėliau kavinėje prie jų prisijungė ir merginų grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko bei jos būsimas vyras Saulius Skambinas.

K.Krysko kompaniją paliko ankščiau, nes išskubėjo į koncertą viename iš Palangos klubų. Grupės "69 danguje“ pasirodymą stebėjo ir E.Bžeskas, Atali, S.Skambinas bei dar viena jų draugė.

Ilgą laiką E.Bžeskas draugavo su Oksana Zlatkovaite. Penkerius metus pradraugavusi ir kartu gyvenusi pora jau nutraukė savo santykius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų