Pereiti į pagrindinį turinį

Liepos 31-oji Klaipėdoje

2024-07-31 02:00
DMN inf.

Mandala. Šiandien 11 val. Klaipėdos apskrities I. Simonaitytės viešosios bibliotekos (Herkaus Manto g. 25) Saulės laikrodžio kiemelyje prasidės kūrybinės dirbtuvės „Mano vaikystės mandala“.

Paspirtukai. Šiandien 11.30 val. Taikos pr. pradžioje, prie skulptūros „Neringa“ vyks renginys „Riedėk šalmingai“. Lietuvos transporto saugos administracija šiuo renginiu sieks keisti paspirtukų vairuotojų požiūrį į apsaugas ir formuoti supratimą, kad visi jie yra eismo dalyviai, kuriems galioja Kelių eismo taisyklės. Renginyje dalyvių lauks fotobūdelė, šaržų dailininkas, išskirtinė paspirtukų trasa ir galimybė dalyvauti konkurse bei laimėti elektrinį paspirtuką.

Spektaklis. Šiandien 18 val. Klaipėdos miesto savivaldybės I. Kanto viešosios bibliotekos Girulių padalinyje (Šlaito g. 6A) vyks dar vienas vakaras iš ciklo „Pėdink į Girulius“. Tai bus jautrus mamos Violetos Skierienės ir dukros Gražinos Skinderytės-Kurnickienės muzikos ir poezijos spektaklis „Virš svajonės ir dangaus“.

Šokiai. Šiandien 19 val. Danės skvere ties kavine „Ateik Ateik Upė“ vyks tradicinis trečiadienio Open Air Social Dance bačatos, kizombos ir salsos vakarėlis. Šokama laisvai, dalyvių lauks gražiausi muzikos ritmai, draugiški pokalbiai ir šypsenos.

Vaikams. Rytoj 16 val. Klaipėdos apskrities I. Simonaitytės viešosios bibliotekos (Herkaus Manto g. 25) Saulės laikrodžio kiemelyje prasidės susitikimas su knygų vaikams kūrėja Renata Bee. Ji yra knygos „Spalvų namelis“ autorė bei knygos „Tapukas ir emocijų kuprinė“ iliustruotoja. Renginio metu bus galima įsigyti knygą „Spalvų namelis“.

Ambasada. Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centre (Turgaus g. 7) virtualios realybės akiniais galima pamatyti vaizdo siužetą „Jūros ambasada“. Taip centro lankytojai gali virtualiai nusikelti į jūrinį keltą, pasisvečiuoti ant laivo denio ir mašinų skyriuje, pamatyti Klaipėdos uostą, iš paukščio skrydžio išvysti, kur yra statomi laivai, žvilgtelėti į Lietuvos jūrų muziejų.

Naujagimiai. Vakar per statistinę parą Klaipėdoje pagimdė 3 moterys, visoms joms gimė mergaitės.

Laidojimai. Šiandien Lėbartų kapinėse bus laidojami 4 mirusieji, jų pavardės neskelbiamos giminaičių pageidavimu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų